Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage/Onderzoeksopdracht Communicatiestrategie Sociaal Domein (HBO) - Omgeving Nijmegen

Functie Stagiair Communicatiestrategie
Education level HBO
Location Leuth
Dagen per week 1, 2, 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

"Hoe kunnen we onze communicatiestrategie voor 2018 het beste vormgeven op basis van de verkiezingsprogramma’s van gemeenten?"

dit bedrijf opereert niet binnen de traditionele Business-to-Consumer of Buisiness-to-Business stromen, maar in het veld van Business-to-Government (B2Go). In maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop naar deze verkiezingen hebben wij getracht een aantal (voor ons) belangrijke thema’s op de agenda te krijgen bij de politieke partijen. Als deze thema’s worden opgenomen in de verkiezingsprogramma’s, betekent dat dat de gemeenteraad daar de komende coalitieperiode mee aan de slag zal gaan. En dat biedt ons mooie commerciële kansen! In het najaar van 2017 worden de verkiezingsprogramma’s bekend en is het voor ons van belang om zo snel mogelijk inzichtelijk te maken of en op welke manier onze voorkeursthema’s zijn opgenomen. Op basis daarvan bepalen we onze communicatie- en contentstrategie voor de maanden voorafgaand aan de verkiezingen en de periode daarna. Aan jou de uitdaging om de verkiezingsprogramma’s te analyseren en advies te geven over de communicatierichting die zoveel mogelijk commerciële kansen creëert voor dit bedrijf.

Als eindproduct bij deze opdracht zouden wij graag zien dat de student ten minste een onderzoeksrapport oplevert waarin ook een adviesrapport is opgenomen. Een apart document waarin advies wordt gegeven voldoet tevens aan onze vraag.

Wil je meer weten over deze stagevacature? Neem contact met ons op! We kijken er naar uit om je te ontmoeten en ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief. Stagevergoeding in overleg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf introduceert, implementeert en optimaliseert nieuwe en bestaande processen in het sociaal domein. Ons uiteindelijke doel? Samen met onze opdrachtgevers sociale impact creëren en meedoen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »