Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeeropdracht bij een innoverend en groeiend installatiebedrijf

Functie Opdracht 'Informatiestromen optimaliseren'
Education level HBO, WO
Location Hoogkarspel
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Marktconform
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Op het gebied van ICT zijn wij bezig met de overstap naar een nieuw administratie systeem. Daarnaast hebben wij ontwerpers en werkvoorbereiders, welke complete installaties ontwerpen in programma’s als Autocad. Hierbij maken onze mensen gebruik van informatie, welke beschikbaar is in Excel bestanden en in rapportages uit de systemen.

Opdracht

Binnen het bedrijf blijkt dat onze informatie voorziening, onvoldoende voldoet aan de behoefte van onze mensen. Als stageopdracht ben jij verantwoordelijk voor het inventariseren van de huidige informatiestromen, met onderliggend de documenten en rapporten welke gebruikt worden. Het doel van deze opdracht is om in kaart te brengen welke informatie nu gebruikt wordt en door wie en welke afdelingen deze informatie gebruikt wordt. Naast deze inventarisatie, is het ook belangrijk om in kaart te brengen hoe de systemen in deze informatie voorzien.

Door de verschillende mensen binnen het bedrijf, worden ook zelf rapportages gemaakt. Hierbij is het belangrijk om te weten of deze rapportages dienstbaar zijn voor het bedrijf.

Het betreft een opdracht waarin je zelfstandig werkzaam bent en waar je alle mogelijkheden krijgt om je te verdiepen in het bedrijf. Hierbij zal je ondersteund worden door een stagebegeleider binnen het bedrijf en door een externe IT adviseur. Daarnaast ben je veel in contact met de mensen op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, welke jou zullen ondersteunen in het maken van jouw opdracht.

Het resultaat van jouw opdracht zal een overzicht geven in de informatie stromen binnen het bedrijf, en hoe zich dit verhoudt tot de afdelingen, en onderliggend de documenten en rapportages. Afsluitend verwachten wij van jou een advies over hoe wij deze informatie stromen kunnen optimaliseren.

Gewenste profiel

  • Wij zoeken een gedreven stagiair die openstaat voor uitdagingen en houdt van werken in een hechte groep.
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent communicatief met ICT en niet ICT mensen
  • Je hebt affiniteit met ICT
  • Je hebt kennis van Excel en overige Office producten
  • Modeleren van informatie stromen

Wat bieden wij

  • Kans om jezelf te ontwikkelen in de technische sector
  • Leuke en prettige werkomgeving
  • Goede begeleiding bij het uitvoeren van de opdracht
  • Marktconforme stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het bedrijf Gebroerders Kok Installatietechniek bv is een familliebedrijf uit Hoogkarspel, dat is opgericht in 1930. Wij zijn een innoverend en groeiend installatiebedrijf met een enthousiast team ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »