Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stageopdracht - Just Internet Group

Functie HBO Bedrijfskundige Informatica & WO (Technische) Informatica
Education level HBO, WO
Location Haarlem
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Vergoeding rechtstreeks aan de student, € 250,- bruto per maand.
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

De stagiair valt onder de business unit. Deze unit is verantwoordelijk voor het bedenken en vermarkten van mobile business solutions. Dit kan een simpele app zijn, maar ook complete mobile device management software. Het hart van het team bestaat uit vier collega's en daarnaast wordt nauw samengewerkt met de overige medewerkers van Netexpo.

Probleemstelling:

De business unit 'Mind the g_app' levert standaard oplossingen voor tablets en smartphones. Een gedeelte van het assortiment is zelf ontwikkeld en een gedeelte is via een resellerschap opgebouwd. Een belangrijk product is de applicatie DocLock. Dit is een iPad applicatie ontwikkeld voor financiële directies om confidentiële documenten op te bekijken.

Veel organisaties worstelen momenteel met het te voeren (veiligheids)beleid op het gebied van mobile devices. Er zijn ruwweg 2 richtingen te voeren en deze wensen we door stagiair in kaart te laten brengen. Lees over deze 2 richtingen meer onder het kopje 'doelstelling'

Doelstelling:

In de markt voor business apps komen op het gebied van veiligheid twee soorten beleid tegen: Een variant waarbij de organisatie totale controle houdt op het mobiele gebruik door middel van Mobile device management en een variant waarbij de organisatie 'slechts' enkele apps aan de werknemer aanbiedt en hier controle over heeft en support levert. Beide systemen bieden voor- en nadelen. Wij willen beide opties graag onderzoeken. Netexpo beschikt over een netwerk en grote hoeveelheid klantdata, welke als bron voor het onderzoek kan worden gebruikt.

Het uiteindelijke doel van deze stageopdracht is om in 20 weken een aanbevelingsrapport te schrijven voor het groot MKB en multinationals over het te voeren (veiligheids)beleid op gebied van mobile devices.

Einddoel stagiair:

De stagiair zal deel uitmaken van een team met ervaren consultants. Er is een commerciële stagebegeleider die de stagiair gedurende deze 20 weken zal ondersteunen en begeleiden. De stagiair zal goede kennis krijgen van de mobiele zakelijke markt die de aankomende jaren enorm zal groeien.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerden kunnen hun gemotiveerde reactie mailen naar Madelon van Gurp (hr@just-internet.nl)

Werkzaamheden

  • Het uiteindelijke doel is om een aanbevelingsrapport te schrijven voor het groot MKB en multinationals over het te voeren (veiligheids)beleid op gebied van mobile devices.

Gewenste profiel

  • HBO Bedrijfskundige Informatica & WO (Technische) Informatica
  • Vanaf januari 2014 beschikbaar

Wat bieden wij

  • De stagiair zal deel uitmaken van een team met ervaren consultants.
  • Er is een commerciële stagebegeleider die de stagiair gedurende deze 20 weken zal ondersteunen en begeleiden.
  • De stagiair zal goede kennis krijgen van de mobiele zakelijke markt die de aankomende jaren enorm zal groeien.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De dit bedrijf bestaat uit diverse bedrijven (business units) die allemaal hun eigen discipline op het gebied van online media vertegenwoordigen. Wij ondersteunen organisaties bij het realiseren en...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »