Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stageopdracht (meewerkstage) voor student HBO-er Bouwkunde

Functie Bouwkunde
Education level HBO
Location Heeswijk-Dinther
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onbekend Termijn in overleg stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Stageopdracht (meewerkstage) voor student HBO-er Bouwkunde

Op zoek naar een boeiende stageopdracht? Bij Search Ingenieursbureau B.V. in Heeswijk zijn jonge mensen met een frisse blik van harte welkom.

Wat ga je doen bij Search? Het betreft een stageplek op onze afdeling bouwadvies. De core business van de afdeling is het houden van bouwkundige inspecties en het geven van duurzaamheidadvies, waaronder EPA (energie prestatie advies). Momenteel hebben wij twee grote winkelportefeuilles in opdracht waarin wij per winkelunit een energielabel en maatwerkadvies dienen op te stellen. De werkzaamheden van de stagiair is in hoofdlijn te omschrijven als ?het meelopen met en ondersteunen van de EPA-adviseurs bij de uitvoering van het labelen van de twee grote winkelportefeuilles?.

Je helpt mee bij het voorbereiden van de inspecties op kantoor en tijdens de inspecties loop je mee op locatie. Je ondersteunt in het uitwerken van de energielabels (invoeren in de software), werkt maatwerkadvies (rapportage) uit en verder verricht je alle voorkomende gerelateerde werkzaamheden. De ene winkelportefeuille bevindt zich in de eindfase en de andere in de opstartfase, waardoor de taken in eerste instantie voornamelijk op kantoor zullen gaan plaatsvinden.

Ben jij die enthousiaste student? Volg je een opleiding op hbo-niveau met een bouwkundige achtergrond? Ben je enthousiast? Werk je graag zelfstandig? En weet je op een prettige manier informatie los te krijgen van collega?s en van de markt? Dan zijn we heel nieuwsgierig naar jou!

Werken in een inspirerende omgeving No-nonsense en klantgericht. Flexibel en snel. Omdat onze leefomgeving belangrijk is. Omdat onze opdrachtgever belangrijk is. Welkom in de wereld van Search, een internationaal opererend ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden. We kunnen dan ook heel goed een enthousiaste collega gebruiken.

Solliciteer nu! Als stagiair kom je bij Search terecht in een jong en enthousiast team. Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

Vragen of meer informatie? Heb je vragen of wil je meer informatie over deze stageopdracht? Neem dan contact op met Meike Sluijter op 0413-292982 of pzingenieursbureau@searchbv.nl.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Search is een internationaal opererend consultancy, ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen praktiseert en ook in haar dienstverlening opdra...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »