Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stageplaats Accsys Technologies TC

Functie Stagiair Informatica
Education level Maakt niet uit
Location Arnhem
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Door dit bedrijf is een Excel applicatie ontwikkeld waarmee de basis is gelegd voor een nieuwe software tool waarmee gedetailleerde data analyse van de productie- en proces- gegevens kan worden uitgevoerd. De opdracht is het schrijven van een nieuw ontwerp voor een tweede generatie tool. Het ontwerpen van de tool gaat samen met directe verbeteringen aan de huidige tool die tot de uiteindelijke versie 2 tool in gebruik wordt genomen, in gebruik blijft.

De opdracht bestaat uit een aantal delen: 1. Ontwerp: (Reverse) engineering waar de functionaliteit van de huidige tool en de aanvullende functionele eisen worden geïnventariseerd en in een functioneel ontwerp worden vast gelegd.

  1. Onderzoek: Vanuit het functioneel ontwerp zal worden onderzocht welke standaard software tools er op de markt verkrijgbaar zijn die mogelijk ingezet kunnen worden.

  2. Optioneel Implementatie: Verbeteringen en uitbreidingen op de huidige tool om het huidige gebruik te verbeteren en praktijkervaring op te doen met het gebruik en de mogelijke functionele eisen bij te stellen.

De opdracht geeft de mogelijkheid binnen korte tijd een ontwikkeling van een nieuwe applicatie, van ontwerp tot de eerste fase van de implementatie en ingebruikname, uit te voeren waarbij direct concrete productiedata gebruikt wordt om het resultaat van de applicatie te testen. Kortom, de student krijgt de mogelijkheid heel dicht op de praktijk ervaring op te doen waarbij met verschillende disciplines en stakeholders gewerkt gaat worden.

Gewenste profiel

  • Goede kennis van Excel VBS en macro’s is een vereiste
  • Kennis van databases en netwerkstructuren is een pré
  • Goede communicatie vaardigheden (schriftelijk & mondeling) is een vereiste
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste

Wat bieden wij

  • Mogelijkheid om heel concreet te ervaren hoe een software oplossing in de praktijk wordt gebruikt door verschillende afdelingen binnen een technisch hoogwaardig bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een innovatieve onderneming met de ambitie uit te groeien tot een toonaangevend internationaal technologie- en productiebedrijf. De onderneming kenmerkt zich door nieuwe hoogwaardige...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »