Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stageplaats bij afdeling Voorlichting Nuffic

Functie communicatiemedewerker
Education level HBO
Location Den Haag
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 4 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Je kunt je reactie (motivatie en cv) tot en met 1 maart 2013 insturen via www.nuffic.nl/mailsollicitatie. Graag vermelden ‘stageplaats Voorlichting’. Nadere informatie over de stageplaats kun je krijgen van mevrouw Irma Nentjes, 070 4260260. Meer informatie over het werken bij de Nuffic vind je via www.nuffic.nl/werkenbijdenuffic.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Op de afdeling Voorlichting binnen het Mobstacles-team zoeken wij een enthousiaste stagiair die ons wil helpen bij het schrijven en updaten van de dit bedrijf-websites. Het gaat hierbij om informatie die relevant is voor de mobiliteit van buitenlandse studenten en onderzoekers. De informatie wordt geschreven voor vijf verschillende doelgroepen met elk een eigen website. Het doel van deze teksten is om een aantal ingewikkelde procedures waar je als buitenlandse student of onderzoeker mee te maken hebt, helder uit te leggen. Ofwel je moet iets wat ingewikkeld is, simpel kunnen uitleggen. Het is van groot belang dat je precies werkt, de informatie die de dit bedrijf verstrekt moet correct zijn. Je moet er plezier in hebben ingewikkelde procedurele regelingen te vertalen naar een heldere doelgroepgerichte tekst. Tenslotte is het belangrijk dat je behalve in het Nederlands ook goed in het Engels kunt communiceren. Een groot deel van de teksten zal in het Engels worden gepubliceerd.

Werkzaamheden

  • Onder begeleiding werk je mee aan teksten voor de volgende websites:

Gewenste profiel

  • - Je hebt HBO denkniveau

Wat bieden wij

  • - Een interessante stageplaats in een internationaal georiënteerde organisatie. Een professioneel team van medewerkers staat voor je klaar om je wegwijs te maken in het communicatievak.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn dit bedrijf, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek.

Onze ambitie is d...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »