Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stageplaats Logistiek

Functie Stagiair(e) HBO Logistiek
Education level HBO
Location Purmerend
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Functiebeschrijving

Ben jij aanstromend talent op het gebied van bedrijfsprocessen en kun jij verschillende data stromen samen brengen in ons ERP systeem? Wil je daarnaast alle ins en outs leren van EDI en ISO? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste student HBO Logistiek Economie of Technische Bedrijfskunde. Je hebt een uitstekend gevoel voor bedrijfsprocessen op alle niveau’s en je bent praktisch ingesteld.

Hier ga je werken

dit bedrijf Horecagroothandel in groente en fruit: een begrip in Noord-Holland. Bij ons krijg je geen gezeik maar service. We bezorgen bij o.a. restaurants, ziekenhuizen en detailhandel desgewenst tot in de koelcel, voeren een breed assortiment in veelal lokaal geteelde producten en veel soorten gesneden groente.

Wij bieden

Werken bij dit bedrijf is werken bij een prachtig bedrijf! Wij zijn volop in beweging en focussen ons op de optimale samenwerking met het doel dit bedrijf te laten groeien. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen.

Enthousiast geworden? Reageer dan snel op deze superstage via hr@dickschaap.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »