Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stageplaats PHP programmeur in Utrecht

Functie PHP programmeur
Education level HBO
Location IJsselstein UT
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

<p> Als jij naar een stage op zoek bent waarbij je helemaal de diepte in kunt met PHP programmeren dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zullen je alle ruimte geven om te leren en tegelijkertijd jouw input op waarde schatten. Lijkt het je wat om ons jonge team te komen versterken? Lees snel verder.. Binnen een klein creatief team ben je als PHP programmeur medeverantwoordelijk voor de technische werking van de webapplicaties voor ons en voor onze klanten. Een eigen technische inbreng vinden we belangrijk. We zoeken een PHP programmeur met enige ervaring en iemand die zelf creatieve idee&euml;n kan inbrengen. Binnen het team van dit bedrijf is een nauwe samenwerking vereist. Goede communicatie met je collega&rsquo;s en betrokkenheid bij de lopende projecten is erg belangrijk.</p>

Werkzaamheden

  • Als PHP programmeur ben je medeverantwoordelijk voor de technische werking van de webapplicaties voor ons en voor onze klanten.

Gewenste profiel

  • Je bent bezig aan een technische of vergelijkbare opleiding op ten minste HBO-niveau.
  • Je hebt een brede interesse in webtechnieken en je beschikt over communicatieve vaardigheden.
  • Je wilt ervaring die je hebt opgedaan uit opleiding of hobby inbrengen en ‘If then else’ klinkt jou als muziek in de oren.
  • Jij kunt overweg met de volgende talen: HTML, CSS, PHP, SQL, jQuery en JavaScript .

Wat bieden wij

  • Wij bieden een interessante stageplaats als PHP progammeur in Utrecht met veel mogelijkheden voor afwisseling en diepgang.
  • We verzorgen een professionele werkplek en een leuke werkomgeving voor jou met goed opgeleide collega’s die graag met jou willen werken en van wie jij veel kan leren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »