Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stageplaats voor stagiairs Marketing/Communicatie/Vrijetijdsmanagement of aanverwante opleiding in Utrecht!

Functie Marketing/Communicatie of aanverwant
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke (meewerk) stage waarin je onze campagne “ Het Nieuwe Ouder Worden” gaat promoten? Heb jij het in je om onze campagne te stimuleren via Social Media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

JOUW STAGEOPDRACHT

Heb jij het in je om je helemaal in te zetten voor onze campagne? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de campagne werk je mee aan de organisatie van TEDx Binnenhof, debatten, kunst en cultuurprojecten, (online) publicaties en TV-producties. Verder stimuleer je het debat via social media. Je draait mee in het campagneteam. De campagne wil het debat op gang brengen, zowel in de zorgsector als in de maatschappij, over noodzakelijke veranderingen in (de toekomst van) de zorg. Gezien de opdracht gaat het meer om een “meewerk”-stage dan om een onderzoeksstage.

WIJ BIEDEN

Onze opdracht biedt jou de mogelijkheid mee te draaien in een professionele, moderne werkomgeving. Je stage is full-time, voor een periode van 5 maanden en de startdatum is vanaf ongeveer 1 februari 2014. Je standplaats is Utrecht. Tijdens je stage word je begeleid door Imre Krull, projectleider van de campagne Het Nieuwe Ouder worden. Je werkt samen met je collega’s van je team evenals met die van de andere teams én met onze leden. Wij bieden een stagevergoeding van € 300,-- per maand voor een full time stage.

BEN JIJ DIE GOEDE KANDIDAAT DIE WIJ ZOEKEN?

Nadere informatie over deze stage kun je inwinnen bij Imre Krull of Pascale van den Hoven, telefoonnummer 030-2739 343 of per mail naar i.krull@actiz.nl. Je sollicitatie met je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@actiz.nl, t.a.v. Helène Oosenbrug (030-2739495).

Werkzaamheden

  • Zie bovenstaande omschrijving

Gewenste profiel

  • Wij zoeken een student communicatie/marketing (of vergelijkbaar) op HBO-niveau
  • Bij voorkeur in het derde of vierde jaar van de opleiding
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent initiatiefrijk
  • Je hebt goede communicatieve eigenschappen
  • Je hebt affiniteit en ervaring met Social Media.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een stagevergoeding van € 300,00 voor 3e en 4e jaar’s studenten.
  • Stageplaats voor studenten HBO Marketing/Communicatie/Vrijetijdsmanagement/Media & Entertainment Management of aanverwante opleiding in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een branchevereniging die de belangen van meer dan 400 zorgorganisaties behartigt richting onder andere de media en de politiek. Binnen dit bedrijf werken zo’n 90 collega’s aan goede...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »