Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair / afstudeerder Online Marketing M/V

Functie Stagiair / afstudeerder Online Marketing M/V
Education level HBO
Location Purmerend
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Kies maar. Of een bedrag per maand of krijgen wat je verdient.

Taakomschrijving

Stage opdracht: Als stagiair of afstudeerder werk je bijna als volwaardig lid van het ons team. Werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn: sparren met klanten, opzetten van marketingcampagnes, uitdenken van nieuwe websites, enzovoorts.

We geloven niet in hiërarchie, maar wel in samen mooie dingen bereiken. We geloven er in dat iedereen moet werken in zijn of haar kracht. Het is dus lastig om een afgebakende stage opdracht te formuleren, maar daar gaan we zeker uitkomen.

Vereisten: Jij en ons bedrijf zijn een juiste match als jij:

• Voorop loopt in je kennis over internet in het algemeen. We gaan je testen, dus waag het niet om tegen ons te liegen :-) • Echt wel beter in (online) marketing bent dan je buurman in de klas. Hoe je dat weet? Trust me, you just know. • Er moet een klik zijn tussen jou en ons. Dit is moeilijk van te voren in te schatten, maar als je deze vacature bijvoorbeeld al te recht voor zijn raap vindt, solliciteer dan maar niet. • En al die andere standaard vereisten die normaal gesproken in een vacature staan onder de knie hebt ;-)

Stage gegevens: Niveau: HBO denkniveau (liever een slimme MBO-er dan een HBO-er die goed kan leren) Studierichting: Commercieel Stageperiode: Vanaf januari hebben wij ruimte. Laat maar weten wanneer het jou schikt. Stagevergoeding: Kies maar. Of een bedrag per maand of krijgen wat je verdient. Locatie: Centrum Purmerend (vlakbij Centraal Station)

Werkzaamheden

  • zie inleiding voor werkzaamheden

Gewenste profiel

  • zie inleiding voor vereisten

Wat bieden wij

  • Een leerzame stageperiode in een leuke werkomgeving met ook nog een leuke stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »