Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Beleid en Management

Functie Projecten Beleid en Management Gastouderopvang
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Voor ons gastouderbureau Smart4Kids zijn wij per direct voor een periode van 6 maanden op zoek naar een enthousiaste: Wij zoeken een stagiair beleid en management (projectbasis) voor 24 uur per week. Als stagiair beleid en management voor ons gastouderbureau Smart4Kids ga je je bezig houden met een of meerdere projecten op het gebied van beleid en management.

Werkzaamheden

  • - Optimaliseren, implementeren en documenteren van interne en externe werkprocedures/ beleid
  • Optimaliseren en ontwikkelen van het KPI rapportagesysteem (o.a. financiĆ«le rapportages, rapportages mbt klantcijfers, marketingcijfers, klantenservicecijfers etc).
  • opzetten van klachtenregistratiesysteem, schrijven van jaarlijkse klachtenrapport, ontwikkelen van oudercommissiereglement, organiseren van trainingen/ cursussen/workshops.

Gewenste profiel

  • Je hebt HBO/WO werk en denkniveau. Je hebt ervaring met MS Office en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Verder ben je pro actief, flexibel en dienstverlenend ingesteld.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een stagecontract aan voor de duur van 6 maanden. Afhankelijk van kennis en opleiding is er een passende stagevergoeding van toepassing.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een bijzonder netwerk van meer dan 70 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in de regio's Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en directe omgeving. Verder bemiddelen wij ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »