Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair bij Nuffic, 32-38 uur per week

Functie Stagiair
Education level HBO, WO
Location Den Haag
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking (afhankelijk van studie en studiefase);

Taakomschrijving

De dit bedrijf is de Nederlandse organisatie voor internationale samenwerking in het hoger onderwijs. Zij is actief op het snijvlak van internationalisering en hoger onderwijs. Met een breed scala aan diensten en producten ondersteunt ze de universiteiten, hogescholen en studenten in binnen- en buitenland bij het realiseren van hun internationale ambities. Onze belangrijkste donoren zijn de Nederlandse ministeries van Buitenlandse Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Europese Commissie. Linking Knowledge Worldwide is het motto van de dit bedrijf. Sinds onze oprichting in 1952 brengt de dit bedrijf mensen met elkaar in verbinding door kennis met elkaar te delen. Het bijzondere aan kennis is, dat die niet buiten de mensen om kan bestaan. Linking Knowledge is linking people. Al onze activiteiten staan dan ook in het teken van ons motto.

De afdeling Voorlichting & Relatiebeheer is verantwoordelijk voor de algemene informatievoorziening over de dit bedrijf-organisatie en haar werkvelden. De afdeling beantwoordt alle publieksvragen en geeft voorlichting over internationalisering. Daarnaast coördineert en begeleidt de afdeling het relatiebeheer van de dit bedrijf. Verder geeft de afdeling specifieke voorlichting aan kennismigranten – internationale studenten, stafmedewerkers en onderzoekers – en instellingen over voorwaarden en procedures bij komst naar Nederland. De afdeling beheert tevens de applicatie Pathinder, een informatie-instrument op de website van hogeronderwijsinstellingen bestemd voor internationale studenten. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie van actielijn 4 ‘Van rompslomp naar rode loper’ van het programma Make it in the Netherlands. Voor deze afdeling zoeken wij een

Stagiair communicatie (32-38 uur per week)

Nadere informatie over de stageplaats wordt graag gegeven door Sabina van der Zwan (tel. 070 4260 260). Meer informatie over het werken bij de dit bedrijf vind je op www.nuffic.nl/werkenbijdenuffic. Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot uiterlijk 25 juli sturen naar dit bedrijf, Team HRM-JZ, Postbus 29777, 2502 LT Den Haag. Online reageren kan via www.nuffic.nl/mailsollicitatie. Bij sollicitatie graag vermelden ‘stagiair communicatie V&R’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Werkzaamheden

  • Dit is een meewerkstage. Je draait als stagiair mee met alle communicatieactiviteiten van de afdeling en je levert een bijdrage aan de uitvoering ervan.
  • Samen met collega’s adviseer je over communicatiestrategieën en werk je deze uit. Je neemt deel aan diverse overleggen en evaluaties.

Gewenste profiel

  • Om een goede invulling te kunnen geven aan de stage is het van belang dat je accuraat en communicatief vaardig bent. Je kunt goed zelfstandig werken en je houdt van aanpakken.
  • Je bent minimaal derdejaarsstudent communicatie.
  • Je hebt uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke vaardigheden, bij voorkeur ook in het Engels.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal vier maanden, te beginnen vanaf 1 september 2014.

Wat bieden wij

  • een interessante stageplaats in een internationaal georiënteerde organisatie;
  • een stagevergoeding van maximaal € 400 bruto per maand (afhankelijk van studie en studiefase);
  • een stageplaats waar je brede werkervaring op kunt doen;
  • begeleiding door deskundige medewerkers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn dit bedrijf, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek.

Onze ambitie is d...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »