Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair commerciële HBO opleiding gezocht

Functie Stageplaats voor commerciële opdracht bij een innovatief technologiebedrijf
Education level HBO
Location Vleuten
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Wij stellen een stagevergoeding van €250 voor plus reiskostenvergoeding, e.e.a. in overleg. Ook de start datum van de stage kan in overleg worden vastgesteld.

Taakomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste stagiair (commerciële HBO opleiding) voor het opzetten en uitvoeren van een marktonderzoek voor Drillster, een innovatieve online en mobiel leerplatform (www.drillster.com).

Werkzaamheden

  • De stagiair zal een marktonderzoek doen naar de afzetmogelijkheden van ons leerplatform voor specifieke sectoren
  • Het onderzoek zal inzage moeten geven in de omvang van de marktpotentie van specifieke sectoren en tevens in de manier waarop dit marktpotentieel bereikt kan worden.
  • Vervolgens kan een concreet sales- en marketingplan worden uitgewerkt voor één of enkele specifieke sectoren. Dit zal ook communicatie en PR elementen kunnen bevatten.

Gewenste profiel

  • Wij zijn op zoek naar een student die een commerciële HBO opleiding volgt (commerciële economie, sales, marketing). Een goed ontwikkeld commercieel gevoel is belangrijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn belangrijk. Zelfstandig kunnen opereren binnen een jong en dynamisch bedrijf is een pré.

Wat bieden wij

  • De mogelijkheid om een zelfstandig onderzoek op te zetten en uit te voeren bij een jong en innovatief bedrijf. De e-learning markt is volop in beweging en biedt volop nieuwe kansen.
  • Drillster opereert in een internationale omgeving waarin wij het nemen van initiatief aanmoedigen.
  • Daarnaast kun je vertrouwen op de ondersteuning van enthousiaste mensen met veel commerciële en internationale ervaring.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Drillster is een jong en innovatief bedrijft dat een adaptieve app ontwikkeld heeft waarmee makkelijker geleerd en beter onthouden wordt.

Met Drillster leer je minimaal 10% meer in 40% minder t...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »