Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Communicatie / Event Management bij DBC-Onderhoud

Functie Communicatie / Event management
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Binnen dit bedrijf verzorgt de afdeling Klant Contact Centrum (KCC) de informatievoorziening over de DBC-systematiek voor de gebruikers van de systematiek in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Voor de afdeling Klant Contact Centrum zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een STAGIAIR COMMUNICATIE/EVENT MANAGEMENT (m/v) voor 32 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?

dit bedrijf organiseert events voor verschillende doelgroepen in de zorg en met een verschillend karakter (netwerkbijeenkomsten en informatiebijeenkomsten). In 2013 willen wij deze bijeenkomsten qua vorm en inhoud op een andere manier organiseren: dichterbij de doelgroep en beter afgestemd op hun wensen. Daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Er valt veel te doen en te bedenken. Wij zoeken een stagiair die ons proactief en met kennis van zaken kan ondersteunen. Er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten.

Wat verwachten we van jou?

Je volgt de HBO-opleiding Communicatie of Event Management (of vergelijkbaar) en bent leergierig, proactief, enthousiast, zelfstandig en secuur. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Aanbod dit bedrijf

Je komt te werken in een enthousiast team van 4 communicatieadviseurs. Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je kunt rekenen op een goede stagebegeleiding. Het aantal uren is in overleg en als dat voor jou ook mogelijk is, start de stage al op 1 februari 2013 en duurt enkele maanden (in overleg af te spreken). Standplaats is Utrecht.

Meer informatie?

Voor nadere informatie over deze stage kun je contact opnemen met Hanan el Hbri of Erik Jan Wolters, communicatieadviseurs, per e-mail: communicatie@dbconderhoud.nl of tel: 030-2850860 (Hanan) of 61 (Erik Jan).

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een cv en motivatiebrief per mail naar personeelszaken@dbconderhoud.nl ter attentie van Judith Beintema o.v.v. 'Stage Communicatie/Event Management'.

Kijk voor meer informatie op www.dbconderhoud.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werkzaamheden

  • Communicatie / Event management werkzaamheden.

Gewenste profiel

  • Je volgt de HBO-opleiding Communicatie of Event Management (of vergelijkbaar)
  • Je bent leergierig, proactief, enthousiast, zelfstandig en secuur
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Utrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de goede werking en doorontwikkeling van de DBC-systematiek. De Diagnose Behandeling Combinatie (DBC) is in Nederland ingevoerd om transparantie in de zorg te s...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »