Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair communicatie

Functie Communicatie
Education level HBO
Location Manchester
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Geen Stage is Manchester, Verenigd Koninkrijk stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

NBSO Manchester zoekt voor ondersteuning van het kernteam een gemotiveerde en zelfstandige HBO-stagiair Communicatie voor een stage in het najaar van 2012. Tot je takenpakket behoren onder andere ondersteuning geven bij de implementatie van onze social media en website strategie, bijvoorbeeld teksten schrijven voor de website, onderhouden van onze social media kanalen, bijhouden van onze online performance en meedenken over de online strategie.

Functie-eisen stagiair Je bent enthousiast, zelfstandig en neemt initiatieven. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend en volgt een communicatie opleiding op HBO niveau. Het schrijven van teksten voor internet zijn je niet vreemd en je bent bereid je handen uit de mouwen te steken.

Wat bieden wij jou? Een uitdagende stageplaats in het buitenland. Op ons kantoor heerst een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng. Je persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je krijgt een stagevergoeding.

Belangstelling? Stuur een email met je motivatiebrief en CV p[er e-mail t.a.v. Angelique Meyer voor 7 september 2012. Bij vragen neem gerust contact op per e-mail of via 0044(0)1618346033 of kijk op onze website.

Studiejaar en duur van stage is in overleg.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) Manchester biedt ondersteuning aan Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in het opzetten of uitbreiden van hun aanwezigheid op de Britse markt...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »