Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair Financiële Afdeling

Functie Stagiair Financiële Afdeling
Education level HBO
Location Haarlem
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

In in een stage dat direct bijdraagt aan je persoonlijke leercurve?

Volg jij op dit moment een financiële HBO studie? Als opdracht voor de komende stageperioden, kan je ons ondersteunen bij het “updaten” van de operationele/financiële procesuitwerkingen (RACI-schema’s) en KPI-rapportages. Daarnaast is er ruimte om actief mee te lopen met facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer, contractmanagement, rapportages en andere hand- en spandiensten.

Aanvang januari / februari 2019.

Wie zijn wij? NVD Beveiligingsgroep (NVD) bestaat sinds 1909 en is de oudste zelfstandige particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland. Inmiddels behoort NVD tot de top-4 marktspelers in Nederland. NVD combineert de continuïteit van een grote organisatie met de flexibiliteit van een kleine organisatie.

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan NVD-medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid. NVD doet dit door een totaalconcept aan beveiligingsoplossingen te bieden.

Voor de afdeling Planning en Control zijn wij op zoek naar een stagiair(e) per september 2018. De afdeling planning & Control is verantwoordelijk voor de financiële administratie als het aanleveren van sturingsinformatie. De werkzaamheden zullen bestaan uit een mix van werkzaamheden.

De stage-opdracht: Voor de specifieke opdracht gaan wij graag met jou in gesprek. Hier is NVD flexibel in.

Deze opdracht wordt aangevuld met actief deelnemen. Meelopen met facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer, contractmanagement, rapportages en leveren hand- en spandiensten. De verdeling zal 50/50 zijn.

Werkzaamheden

  • Updaten procesuitwerkingen en KPI-Rapportages

Gewenste profiel

  • Je volgt een HBO Financiële opleiding en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend. Daarnaast ben je woonachtig in een straal van 30 km rondom Haarlem.

Voor meer informatie over de opdracht neem dan contact op met Birgit van den Brink van afdeling HR. De HR afdeling is te bereiken via 088 5921 180. Bij deze vacature hoort een antecedenten onderzoek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »