Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair gezocht voor internet start-up in Amsterdam-centrum

Functie Online Sales & Marketing afstudeeropdracht + aansluitend vaste baan
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Onze organisatie is opgericht medio 2013 en maakt de aanwezigheid van merken op social media concreet en meetbaar. We helpen B2C bedrijven binnen sectoren als Telecom, Travel, Online Retail, Finance en Publishing rendement te behalen op social media. Het vinden en converteren van potentiƫle leads staan hierbij centraal.

Onze organisatie, gevestigd in het centrum van Amsterdam, is sterk groeiend en daarom op zoek naar een afstudeerstagiair die affiniteit heeft met social media en in de toekomst op dit vakgebied actief wil zijn.

Afstudeeropdracht Onze organisatie helpt klanten meer rendement te halen uit social media. Met name door social media in te zetten als sales kanaal. We willen onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor sales via social media. Dit betekent uitgebreide research van succesvolle strategieen in Nederland en daarbuiten. Op basis hiervan zullen dan nieuwe producten voor onze organisatie worden ontwikkeld.

Tijdens je afstudeeropdracht werk je mee in het bedrijf als Online Sales Executive en vorm je binnen het (jonge) team de onmisbare allrounder met een breed (ondersteunend) takenpakket. Hierbij combineer je je sales en social media skills. Denk hierbij aan het maken van klantpresentaties, het in kaart brengen van social leads en het ontwikkelen van salesscripts. Ook ga je op social media de dialoog aan met potentiƫle klanten.

De combinatie van sociale en operationele skills maakt jou de allrounder die wij zoeken. Vanzelfsprekend zullen wij je actief begeleiden bij het schrijven van je afstudeeropdracht.

Gewenste profiel

  • HBO werk- en denkniveau en in de laatste fase van je studie
  • Ervaring met MacOS (of bereid dit te leren)
  • Ervaring met Social Media
  • Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift
  • Woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is opgericht medio 2010 en heeft de ambitie om online reclame relevanter te maken voor consumenten. Dit bedrijf is de data exchange voor exclusieve, anonieme online profielen binnen de ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »