Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair HBO/WO Marketing & Communicatie

Functie Projectmedewerker
Education level HBO
Location Hoofddorp
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Stage trajecten HBO / WO - Bedrijfseconomie / Commerciële economie / Marketing / Communicatie

Onze talenten academy is een ambitieuze startup. Wij zijn op zoek naar kandidaten die ons echt kunnen helpen met een vliegende start van dit jonge bedrijf. Jouw bijdrage zal onderdeel kunnen uitmaken van ons succes. Dit is een ideale meewerkstage op het gebied van Marketing en Communicatie waar je veel ervaring mee op doet.

Wanneer je bij ons stage komt lopen krijg je de mogelijkheid om te laten zien wat je kunt en wat je wil, je kennis in praktijk te brengen en je ambities te verwezenlijken. Aansluitend zijn er mogelijkheden om door te groeien in een mooie startersbaan met een mooie toekomst in de Fast Moving Consumer Goods wereld.

Kerntaken:

Je krijgt een concrete opdracht die gericht kan zijn op het opstellen van een communicatie- of marketingplan, een wervingscampagne of het doen van een marktonderzoek. Zaken die voor ons echt van belang zijn omdat ze daadwerkelijk kunnen worden uitgevoerd; door jou of samen met de partners.

Vanaf het begin van je stageperiode draai je mee en wordt je gestuurd en gecoacht.

Werkzaamheden

  • opstellen van een communicatie- of marketingplan, wervingscampagne of het doen van een marktonderzoek, on- en offline.

Gewenste profiel

  • Past dit bij jou? Wij verwachten van jou een gezonde dosis ambitie, een actieve houding, waarbij eigen initiatief, creativiteit en betrokkenheid erg belangrijk is.
  • Verder spreek je ABN en heb je bevlogeneheid om samen te werken aan de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jouw bijdrage en ambities volledig tot hun recht komen.
  • Het vervolg van je carrière? Als jonge organisatie zullen wij na de startup op zoek zijn naar nieuwe medewerkers of talenten die onderdeel willen zijn van de Talentenpool van graduates.
  • Voel je je thuis in het Sales-Marketing vak in de FMCG-wereld en pas je binnen het gewenste profiel dan bestaat er een reële kans dat jouw stage het begin is van een vliegende carrièrestart.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De dit bedrijf brengt hoger afgestudeerde jonge talenten naar de FMCG-markt! Wij bereiden ze voor op een vervolgcarrière in Sales-Marketing functies. Dat is kort gezegd wat wij doen.

De essenti...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »