Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Interaction Design

Functie Interaction Design
Education level MBO
Location Eindhoven
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Wat zoeken wij? Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires / afstudeerders die ons team voor 4 tot 6 maanden komt versterken met een relevante opleiding op HBO / MBO niveau zoals ICT & Media design of Kunstacademie met relevante afstudeerrichting.

Wij vinden het een must dat: Je een passie hebt voor design en interactieve media. Je bekend bent met het maken van visuele- en interactieve ontwerpen. User centered design voor jouw het uitgangspunt is. Je op de hoogte bent van de laatste trends. Je bekend bent met programma's als photoshop, axure, illustrator, en flash.

Je zal actief werkzaam worden binnen een team van designers voor toonaangevende opdrachtgevers. Zie www.webs.nl voor onze klantportefeuille. Wellicht dat jij mee gaat werken voor een van onze klanten.

Wat bieden wij? Een plezierige stageplaats waarbij werken in teamverband en informele omgangsvormen centraal staan. Een gedegen leer-werktraject met goede persoonlijke begeleiding. Eventuele mogelijkheid tot vast dienstverband.

Werkzaamheden

  • Het meedenken bij de realisatie van interactieve concepten. Het uitwerken van visueel- of interactie ontwerpen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is hét full-service bureau uit dé slimste regio van de wereld. Wij realiseren zichtbaar effect voor klanten als Randstad, E.ON, Continental, Herbalife en de Nederlandse Volleybalbond. C...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »