Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair JMW Horeca Uitzendbureau (mogelijkheden in alle grote steden in Nederland!)

Functie Horeca / P&A
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Conform horeca CAO
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Als stagiair binnen JMW heb je de verantwoordelijkheid over een breed takenpakket. Een van je kerntaken zal zijn het onderhouden van contact met opdrachtgevers en JMW-ers over de planning en aftersales. Ook het vastleggen van relevante informatie naar aanleiding van contact met opdrachtgevers en JMW-ers behoort tot je dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast geef je vastgelegde trainingen aan JMW-ers, ondersteun je de vestiging bij wervingsacties en voer je administratieve werkzaamheden uit. Ook bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden vallen onder je verantwoordelijkheden. Verder wordt er van je verwacht dat je JMW-ers motiveert, informeert en controleert voorafgaand aan een partij.

Om ten slotte een goed beeld te krijgen van wat uitzendkrachten doen en waar je ze naartoe op pad stuurt vinden wij belangrijk dat je enkele malen meewerkt bij één van onze opdrachtgevers. Als meewerkend stagiair ondersteun je de planners op de vestiging. Je bent actief met het matchen van vraag en aanbod, het inschrijven en selecteren van JMW-ers en je werkt mee aan het beheren van het klantennetwerk van de vestiging. Tevens geef je trainingen aan JMW-ers en draag je zorg voor een adequate planning bij opdrachtgevers.

JMW heeft vestigingen door het hele land en dus mogelijkheden op alle vestigingen! Kijk op onze website www.horeca-uitzendbureau.nl voor meer actuele vacatures.

Werkzaamheden

  • Als meewerkend stagiair ondersteun je de planners op de vestiging.
  • Je bent actief met het matchen van vraag en aanbod, het inschrijven en selecteren van JMW-ers en je werkt mee aan het beheren van het klantennetwerk van de vestiging.
  • Tevens geef je trainingen aan JMW-ers en draag je zorg voor een adequate planning bij opdrachtgevers.

Gewenste profiel

  • Je volgt een MBO/HBO opleiding en begeeft je in het (voor)laatste jaar.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van tenminste drie maanden gedurende 40 uur per week.
  • Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt ervaring in de horeca of branche-gerelateerde en service gerichte functie.
  • Ben jij een horeca professional die vanuit zijn operationele stage mee wil werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland, dan is een stage bij JMW iets voor jou!

Wat bieden wij

  • Een afwisselende stage waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is dé specialist in het leveren van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel in Nederland. Sinds de oprichting in 1995 levert JMW medewerkers aan een groot aantal verschillende horecabed...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »