Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Klantenservice Direct Design

Functie Commercieel
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg Duur stage en vergoeding in overleg stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

<p> <strong>Functieomschrijving:
</strong><br /> Je bent primair verantwoordelijk voor het behandelen en afhandelen van de 1e lijn klantenservice vragen die per telefoon en e-mail binnen komen. De vragen zijn over het algemeen after sales vragen en een klein deel bestaat uit pre sales vragen. Daarnaast assisteer je bij het meedenken van het optimaliseren van de klantenservice van dit bedrijf.<br /> <br /> <strong>Stage opdracht: </strong><br /> Bij dit bedrijf heb je naast je dagelijkse werkzaamheden ook tijd voor het maken van een individuele stage opdracht.<br /> <br /> Momenteel zoeken wij een stagiair die voor dit bedrijf een strategie kan bedenken en uitvoeren met betrekking tot onze social media. Jij bent spil in het web met betrekking tot de communicatie en acties naar onze volgers. Daarnaast maak jij een gids over hoe de klantenservice is ingericht en adviseer jij ons wat er verbeterd kan worden.<br /> <br /> <strong>Werkzaamheden: </strong></p> <br /> <ul> <li> Beantwoorden van telefonische vragen.
</li> <li> Beantwoorden van e-mails.</li> <li> Het bepalen van een strategie m.b.t social media.</li> <li> Het opzetten van Social Media accounts.
</li> <li> Onderhouden van de Social Media accounts.</li> <li> Het opstarten van een gids over hoe de klantenservice is ingericht.

</li> </ul> <p> &nbsp;</p>

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is het online design platform voor consument, bedrijf en overheid waar klanten terecht kunnen voor meubelen, verlichting en accessoires van bekende designers en kwalitatief hoogwaardige...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »