Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Marketing bij Intersnack

Functie Marketing
Education level HBO
Location Lelystad
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Je rapporteert aan de Productmarketeer, welke hiërarchisch en functioneel valt onder de afdeling Marketing op het hoofdkantoor in Doetinchem, maar Lelystad als standplaats heeft. Samen met de productmanager vormt de productmarketeer de afdeling marketing van dit bedrijf Lelystad.

Het betreft voornamelijk projectmanagement en geen communicatie. Het betreft met name business-to-business marketing en in mindere mate business-to-consumer marketing.

De stagevergoeding bedraagt € 275 bruto per maand op basis van een fulltime stage. Indien je minder dan vijf dagen per week stage loopt, wordt de stagevergoeding naar rato aangepast.

Werkzaamheden

  • Je pakt zelf projecten op en houd je je bezig met designaanpassingen, het maken van designs, verpakkingen, productontwikkeling
  • het geven van input aan marketingplannen en het maken van analyses.
  • Daarnaast hou je je bezig met ondersteunende taken op de marketingafdeling zoals het versturen van pakketjes en het archiveren van folies.

Gewenste profiel

  • Je bent een tweedejaars of derdejaars voltijd student en zoekt een stageplaats voor 5 dagen in de week voor ongeveer 5 maanden of je bent een tweede- of derdejaars duaalstudent
  • je zoekt een stageplaats voor een jaar voor 2 a 3 dagen in de week.
  • Je doet de studie HBO Small Business en Retail Management, Commerciele Economie, Marketing of een vergelijkbare studie.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, ziet kansen en bent proactief!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De dit bedrijf Group is Europees aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas. In heel Europa bevinden zich productie vestigingen.

De productielocatie in Le...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »