Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair marketing, communicatie en PR

Functie Communicatiemedewerker
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

We zoeken een ondernemende stagiair die ons helpt om een nieuw online wijnconcept te lanceren en een mooi merk te bouwen.

Dit is jouw kans om vanaf scratch mee te werken aan de marketing- en communicatiestrategie van een nieuw online wijnconcept. We gaan de wijnwereld laten zien dat het anders kan. Geen ingewikkeld gedoe over wijn, maar authentieke verhalen van bijzondere wijnboeren. Supermooi in beeld gebracht door een professionele filmcrew. Elke week laten we liefhebbers een nieuw verhaal zien. En iedereen die enthousiast is, kan meteen een doos van deze wijn bestellen.

We willen dat elke wijnliefhebber de verhalen ziet. En het met zijn vrienden deelt. Dus we hebben traffic nodig. We moeten fans creëren. En conversie optimaliseren. Daar mag jij voor zorgen. Hoe? Verzin het maar. Wij hebben veel ideeën en zoeken iemand die barst van de energie om deze verder uit te werken. Of die nog betere ideeën uit de hoge hoed tovert. We staan overal voor open. We hebben geen grote budgetten, dus je moet wel een creatieve slimmerik zijn.

Werkzaamheden

  • Traffic genereren
  • Fans creëren
  • Conversie optimaliseren

Gewenste profiel

  • HBO/WO
  • Richting Marketing en Communicatie

Wat bieden wij

  • Flexibele werktijden en werkomgeving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »