Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair Marketing & Communicatie

Functie Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO
Locatie Oostzaan
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijfis een multidisciplinaire design studio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt onze ontwerpen. Ons internationale design team ontwerpt indrukwekkende en met awards onderscheiden; appartementen en gebouwen voor projectontwikkelaars, particuliere woonhuizen, kantoren, restaurants, hotels, meubels, keukens en interieur producten. dit bedrijfis gevestigd in Oostzaan, ten noorden van Amsterdam.

Voor op onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een:

Stagiair Marketing & Communicatie

Ben je op zoek naar een meewerkstage met veel verantwoordelijkheid waar je kennis en ervaring opdoet binnen het marketing en communicatie vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Benieuwd naar wat je allemaal gaat doen? Hieronder een greep uit de mogelijke werkzaamheden:

Als stagiair marketing en communicatie ben je onder andere medeverantwoordelijk voor grafische vormgeving van ontwerp-, marketing- en salespresentaties. Daarnaast mag je je creatief uitleven op het ontwikkelen- en realiseren van sales en communicatie ondersteunende materialen. Zolang het binnen onze huisstijl past natuurlijk! Om je werkweek divers te houden vragen we je ook te assisteren bij de organisatie van events en PR werkzaamheden. Ook help je mee op het gebied van social media, waarbij je content creëert, plaatst- en update (indien van toepassing) voor de website en social media, en beoordeel je de resultaten met behulp van Google Analytics en Facebook statistics. Tot slot help je ons marktonderzoek te doen om onze marketing en communicatie middelen zo goed mogelijk in te zetten!

Wie ben jij?

Een leuke collega met humor! Verder houd je van afwisseling in je werkzaamheden, bent communicatief vaardig, flexibel, houd je van aanpakken en nieuwe uitdagingen. Je kunt aardig overweg met Indesign, schrikt niet van photoshop. Het gaat er ook vooral om dat je het leuk vindt om met beide bezig te zijn. Je kunt goed zelfstandig, nauwkeurig en gedisciplineerd werken. Daarnaast kun je meerdere ballen tegelijk in de lucht houden.

Vaardigheden en ervaring:

  • Kennis van- en ervaring met Adobe programma’s zoals Indesign en photoshop;
  • Ervaring met marktonderzoek;
  • Social media
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal;
  • Minimaal HBO
  • In het bezit van een rijbewijs;

Ben jij die student die niet kan wachten om onderdeel uit te maken van ons fantastisch team?

Stuur dan je motivatie, cv (incl. pasfoto) en evt. portfolio naar: lovetowork@pietboon.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren