Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair Marketing & Communicatie

Functie Marketing / Communicatie
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking 400 stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Je gaat volledig meedraaien binnen het Marketingteam en helpt en ondersteunt je collega?s bij het bedenken en uitvoeren van concrete acties op het gebied van evenementen, communicatie, marketing en business development. Daarnaast ondersteun je ons bij het ten volle benutten van social media instrumenten. Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn kennen voor jou geen geheimen en je bent goed op de hoogte van de online mogelijkheden die van belang zijn voor marketing en communicatie. Je houdt je verder actief bezig met het lanceren van een nieuwe website, de koppeling daarvan aan het e-mail marketingsysteem en het CRM systeem en het uitrollen van de nieuwe on-line mogelijkheden (nieuwsbrieven, analytics, etc.).

Je volgt een Media, Marketing Communicatie of Journalistieke opleiding (HBO 3e jaar) en bent op zoek naar een stageplek binnen een compact team waar creativiteit en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Het zou geweldig zijn als je ook kan omgaan met video (opnamen maken en editen), je het leuk vindt om teksten te redigeren / schrijven en/of dat je kan werken met Photoshop / inDesign.

Kortom een creatieve Marketing duizendpoot die de handen uit de mouwen wil steken, veel wil leren en samen met het team meehelpt om een aantal mooie projecten op te zetten en af te ronden.

Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Machteld Vink, tel (020) 5506 601.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Sinds de oprichting onderscheidt dit bedrijf zich door haar topkwaliteit, zelfstandige positie en eigenzinnige opstelling. Het kantoor bedient multinationals, vooraanstaande Nederlandse bedrijven e...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »