Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair Marketing en publiciteit

Functie Stagiair Marketing en publiciteit
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking reiskosten worden vergoed

Taakomschrijving

Joh. Enschedé Amsterdam blies zijn uitgeverij begin 2017 nieuw elan in. Dit jaar lanceren we zo’n vijftien non-fictie boeken. Fondslijn: muziek, cultuur, sport, kunst, defensie, politiek, literatuur. Bewerkelijke boeken die qua inhoud, beeld, vormgeving en uitvoering overweldigend moeten zijn. Daarnaast is de uitgeverij betrokken bij tal van diverse andere projecten en samenwerkingen met andere uitgeverijen.

Stagiaires kunnen bij ons alle stadia van het uitgeefproces meemaken. Omdat we zelf nog volop in beweging zijn, is er veel ruimte voor eigen input, onderzoek en ideeën. Je werkt nauw samen met de uitgever en zijn assistent, maar ook met salesafdeling, met redacteuren en marketeers en andere betrokkenen. Je zult tijdens je stage werken aan:

 socialmedia- en marketingcampagnes  promotieteksten en verkoopmateriaal  public relations en events  de webshop bijzondereboeken.nl  productie en procesverbetering  marktonderzoek en innovatie

Wij zoeken Een boekenliefhebber die tegelijk een groot analytisch vermogen heeft. Jong, fris, energiek, sociaal. Je werkt zelfstandig, kunt goed prioriteiten stellen, hebt oog voor detail. Je bent een doener en meedenker die niet bang is om initiatief te tonen en ideeën in de praktijk uit te voeren. Je weet hoe je social media moet gebruiken en bent communicatief sterk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren