Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair marketing

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO
Locatie De Meern (Utrecht)
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking onkostenvergoeding

Taakomschrijving

METDOMOTICA is een startup met een droom: wij willen domotica/ smarthome toegankelijk maken voor iedereen. Dit doen we door in pakketvorm advies aan te bieden vanaf € 495,-. Hiermee zijn we uniek in Nederland, want er is geen enkele andere organisatie die op deze manier adviseert en niet gebonden is aan uitvoering van een project. Deze objectiviteit is belangrijk voor ons en onze klanten.

We zijn eind september live gegaan. Uit onze eerste klantcontacten blijkt dat we op de goede weg zijn, maar ook dat er nog veel moet gebeuren. Vanaf januari hebben wij daarom de volgende stageplek:

 • Marketeer: hoe vinden wij de juiste doelgroep, namelijk de particulier die wil genieten van de voordelen van smartliving/ domotica. Denk hierbij aan meer comfort, makkelijke bediening, langer thuiswonen, energiebesparing, extra veiligheid en nog veel meer. We hebben inmiddels een marketingplan op hoofdlijnen, maar deze moet verder worden uitgewerkt (en waar nodig in de loop van de tijd bijgesteld). Je bedenkt nieuwe acties, doet onderzoek naar haalbaarheid hiervan, je start met de uitvoering en je legt het fundament voor goede implementatie binnen de organisatie. Het is dus een combinatie van bedenken, onderzoeken en uitvoeren. Zo spelen we met de gedachte om een youtubekanaal op te zetten om onze dienstverlening op de kaart te zetten. Jij zou kunnen onderzoeken of dit middel past binnen het grotere geheel. Als naar voren komt dat dit een prachtig middel is om onze doelstellingen te bereiken, dan hopen we ook dat je niet camera-schuw bent ;-).

Wij zijn nu al bezig met verschillende pilotprojecten op de diverse vakgebieden. Jij borduurt hierop voort en werkt de strategie/ het plan van aanpak samen met ons verder uit en voert dit uit. In alle gevallen zijn wij op zoek naar enthousiaste en doortastende studenten die de juiste combinatie van gedrevenheid, abstract denkvermogen en een hands-on mentaliteit bezitten.

LET OP: de opdracht is een combinatie van onderzoek en uitvoering/ implementatie. We zijn dus niet op zoek naar pure onderzoekers die alleen een plan presenteren (waarbij we de kans lopen dat we in de praktijk al weer enkele stappen verder zijn). Zodra de piketpaaltjes duidelijk zijn willen we direct ook starten met implementatie. Daarbij zijn enthousiasme en vasthoudendheid leidend.

Meer info over ons: www.metdomotica.nl

Werkzaamheden

 • Maken van een definitief marketingplan
 • Toetsen van alle activiteiten aan onze doelstellingen
 • Inclusief bedenken en uitvoeren van nieuwe acties

Gewenste profiel

 • Je bent zelfstandig, zelfredzaam en proactief
 • Minimaal 3 maanden beschikbaar voor 4 of 5 dagen per week
 • Communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Nieuwsgierig, onderzoekend en assertief genoeg om door te vragen als je bepaalde materie niet direct begrijpt
 • Affiniteit met techniek en (huis)automatisering is een pre
 • HEAO CE of aanverwant

Wat bieden wij

 • Goede bereikbaarheid met het openbaarvervoer
 • Goede begeleiding van een professioneel team
 • Een leerzame afstudeerstage met veel ruimte voor ontwikkeling
 • Ondernemende bedrijfscultuur met veel uitdaging
 • Een onkostenvergoeding

Startup en voorloper in de markt waar veel kennis en ervaring inhouse aanwezig is, met focus op vrijheid en ondernemerschap, zodat je als stagiair bakken met ervaring opdoet, jezelf leert kennen en vooral leert om niet bang te zijn om te vallen en weer op te staan. Resultaat is niet leidend, mentale instelling is dat wel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren