Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair (m/v) NBSO Manchester

Functie Stagiair
Education level HBO
Location Manchester
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

NBSO Manchester zoekt voor ondersteuning van het kernteam een gemotiveerde en zelfstandige stagiair voor een stage vanaf mei 2013. Tijdens deze stage is er een zekere ‘hands on approach’ nodig: je krijgt een gevarieerd takenpakket, met ruimte om zelf aan de slag te gaan.

Tot je takenpakket behoren onder andere ondersteuning geven bij de implementatie van onze social media en website strategie, bijvoorbeeld teksten schrijven voor de website, onderhouden van onze social media kanalen, bijhouden van onze online performance en meedenken over de online strategie.

Daarnaast ben je betrokken in de ondersteuning voor het Nederlands bedrijfsleven. Op een vraaggestuurde basis informeer je bedrijven over zaken doen in het Verenigd Koninkrijk, en beantwoord je handelsvragen.

Tevens is er sprake van een zekere proactieve houding ten aanzien van de ontwikkelingen in de Britse markt. Naar aanleiding hiervan schrijf je sectorrapportages over interessante sectoren voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Functie-eisen stagiair Je bent enthousiast, zelfstandig en neemt initiatieven. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend en volgt een opleiding op HBO of WO niveau in de richtingen economie, internationale betrekkingen, bestuurskunde en politicologie. Het schrijven van teksten voor internet zijn je niet vreemd en je bent bereid je handen uit de mouwen te steken.

Wat bieden wij jou? Een uitdagende stageplaats in het buitenland. Op ons kantoor heerst een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng. Je persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. In overleg is er ook ruimte voor een opdracht die je meekrijgt vanuit je opleiding. Je krijgt een stagevergoeding.

Belangstelling? Stuur een email met je motivatiebrief en CV voor 5 april 2013 naar info@nbso-manchester.co.uk t.a.v. Angelique Meyer.

Bij vragen neem gerust contact op via info@nbso-manchester.co.uk of via 0044(0)1618346033 of kijk op www.nbso-manchester.co.uk.

Werkzaamheden

  • Ondersteuning van het Nederlands bedrijfsleven. Op een vraaggestuurde basis informeer je bedrijven over zaken doen in het VK
  • Ondersteunen bij de implementatie van onze social media en website strategie
  • Proactief kijken naar de ontwikkelingen op de Britse markt. Naar aanleiding hiervan schrijf je sectorrapportages over interessante sectoren voor het NL bedrijfsleven

Wat bieden wij

  • Een uitdagende stageplaats in het buitenland. Op ons kantoor heerst een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng. Je persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) Manchester biedt ondersteuning aan Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in het opzetten of uitbreiden van hun aanwezigheid op de Britse markt...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »