Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair New Media Marketing en Development bij Gentes

Functie New Media-specialist-bouwer-marketeer
Education level HBO
Location Bilthoven
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Gentes is afgeleid van het Spaanse La Gente; Mensen, en dat is waar het bij ons om draait. Voor diverse opdrachtgevers spannen wij ons dagelijks in om de ontbrekende schakel te vinden die een team succesvol maakt. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van professionele IT-ers, zowel voor de invulling van 'tijdelijke' als voor 'vaste' functies. Het is de kunst van het verbinden die een en ander bij het samenwerken tot een succes maakt. Met meer dan 25 jaar ervaring kennen wij de ICT-markt als geen ander en hebben in het verleden met veel opdrachtgevers en kandidaten succesvolle inzetten gerealiseerd.

Om onze dienstverlening verder uit te breiden en te ondersteunen willen wij graag intensiever gebruik gaan maken van marketing via internet en social media. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en tevens communicatieve 'media-specialist / ontwerper / bouwer / marketeer' die ons onder andere gaat helpen om onze dienstverlening verder uit te bouwen.

Wij denken daarbij aan onder meer de volgende werkzaamheden:

  • vormgeving / revisie / herbouw van onze website
  • integratie met onze database
  • aansluiting op gangbare social media platforms
  • SEO
  • overige veelvoorkomende werkzaamheden binnen deze vakgebieden.
  • marketing/communicatie

Naast een dosis creativiteit vinden wij communicatie ook erg belangrijk. Dagelijks hebben we contact met veel kandidaten die interesse hebben om via ons bedrijf aan de slag te gaan. Het spreekt dan voor zich dat je jezelf ook thuis voelt in een organisatie waar veel ook per telefoon wordt besproken. Qua studie achtergrond doe je waarschijnlijk nu een richting van bijvoorbeeld: nieuwe media / commercie / communicatie / marketing / IT-concepten.

Naast een relevantie studierichting met een of meerdere van bovengenoemde trefwoorden, wordt het succes van de invulling van deze stage ook vooral door jouw persoonlijkheid bepaald. Wellicht heb je zelf ook wel affiniteit met het 'matchen' van kandidaten op aanvragen en leer je hierdoor ook het proces kennen, waarbij deze kennis bij kan dragen tot het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Uiteraard betalen wij je een prima stagevergoeding. Een en ander even in overleg. De start van deze 'werkstage' is wat ons betreft zo spoedig mogelijk.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren, neem dan contact op met Chris Mollema op 030-2285009 / 06-55193629 of per email op c.mollema@gentes.nl

Gentes is gevestigd in Bilthoven, precies achter het station, dus uitstekend bereikbaar per trein!

Werkzaamheden

  • overige veelvoorkomende werkzaamheden binnen deze vakgebieden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Gentes is afgeleid van het Spaanse La Gente; Mensen, en dat is waar het bij ons om draait. Voor diverse opdrachtgevers spannen wij ons dagelijks in om de ontbrekende schakel te vinden die een team ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »