Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair / onderzoeker

Functie Stagiair / onderzoeker
Education level WO
Location harbrinkhoek
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 4 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Met de introductie van een nieuwe productrange in een "nieuwe markt" zien wij een kans om tbv opleiding en ervaringsontwikkeling een stagiaire plaats aan te kunnen bieden: deze stageplek richt zich primair op het doen van onderzoek.

De primaire vraagstelling die er ligt ziet er als volgt uit:

In hoeverre bestaat er een verschil tussen Nederland en Duitsland vwb het marktpotentieel voor de producten van ECC. Wat zijn de verschillende product markt combinaties voor Nederland kijken naar het productportfolio van ECC. Waar liggen de kansen en baseer dit op een concreet marktonderzoek. Werk per Product/Markt combinatie een concrete casus uit. Geef een advies wat de beste (kosteneffectieve) middelen zijn om naamsbekendheid te creƫren.

Werkzaamheden

  • Onderzoek / opleveren onderzoeksopdracht

Gewenste profiel

  • Een ondernemende persoon met een voorliefde voor techniek, die zelfstandig en daadkrachtig concrete zaken op papier kan krijgen,

Wat bieden wij

  • Een innovatief bedrijf in de periferie van de duurzaamheid, innovatie en technologie waar met plezier gewerkt kan worden met de (markt) ontwikkelingen van technologisch innovatieve producten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »