Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair online marketing en communicatie

Functie Stagiair online marketing en communicatie
Education level HBO
Location Aalten
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Kaemingk bv in Aalten is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Kaemingk is met een prachtige collectie marktleider in Europa met showrooms in Nederland (Aalten), België en Duitsland. Er zijn ongeveer 300 mensen werkzaam bij Kaemingk en de omzet bedraagt ruim 140 miljoen euro per jaar. Met een breed assortiment van ruim 17.000 artikelen levert de logistieke organisatie aan meer dan 4.000 klanten in geheel Europa en de USA. Kaemingk is een dynamische organisatie: ondernemend, innovatief, perfectionistisch en resultaatgericht.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijkaemingk.com

Kaemingk is op zoek naar een

Stagiair online marketing en communicatie

Werkzaamheden Je werkt actief mee aan de lancering van een nieuw merk op het gebied van tuindecoratie. Je bent verantwoordelijk voor de content van diverse online platforms (website, social media en webshop). Daarnaast denk je mee over de online strategie van Kaemingk. Er is eventueel ook ruimte voor een eigen opdracht die in overleg met Kaemingk bepaalt wordt.

Functieprofiel • Je bent 3e of 4e-jaars HBO student in de richting Marketing en/of Communicatie of vergelijkbaar; • Je hebt passie voor internet en online marketing (bij voorkeur ook een (deel)opleiding); • Je hebt kennis van o.a. SEO en SEA en Google Analytics; • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om samen te werken; • Je hebt een positieve mindset, bent leergierig en komt met ideeën tot verbetering; • Ervaring met photoshop is een pre; • Je bent per begin augustus minimaal 4 of 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van 3 tot 5 maanden.

Kaemingk Jouw inzet wordt met een passende stagevergoeding beloond.

Heb jij een passie voor online marketing? En schut je een vlotte en passende tekst zo uit je mouw? Zonder de doelgroep en het belang van Kaemingk uit het oog te verliezen? Reageer dan via het sollicitatieformulier op onze website www.werkenbijkaemingk.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werkzaamheden

  • zie taakomschrijving

Gewenste profiel

  • zie taakomschrijving

Wat bieden wij

  • zie taakomschrijving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Kaemingk bv in Aalten is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Kaemingk is met een prachtige collectie marktleider in Europa met showrooms...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »