Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Online Marketing

Functie Stagiair Online Marketing
Education level HBO
Location Vianen Ut
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Dit bedrijf is wereldwijd de marktleider op het gebied van gipsproducten en systemen voor de binnenafbouw. Dit bedrijf Nederland is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent van bouwmaterialen ter wereld. Vanaf begin 2013 zijn wij op zoek naar een enthousiaste Stagiair Online Marketing.

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag op de afdeling marketing, waar je meehelpt de websites up-to-date te houden. Daarnaast help je traffic te genereren naar de websites met behulp van diverse online marketing middelen, waaronder zoekmachine marketing (optimalisatie), e-mail marketing en social media.

Wat zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 3e of 4e jaars student(e) van een HBO opleiding (of MBO) die vanaf begin 2013 beschikbaar is voor een stage. Je bent geĂ¯nteresseerd in Online Marketing en digitale media en bent bekend met de basisbegrippen daarvan. Je bent hands-on, in staat om zelfstandig te werken, een teamplayer, commercieel en resultaatgericht. Kennis van Photoshop en Google Analytics is een prĂ©.

Wat bieden wij? Wij bieden een interessante en leerzame werkervaring in een leuk en informeel team. Er is ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding.

Sollicitatieprocedure Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je uitgebreide motivatie samen met je CV onder vermelding van Stage Online Marketing naar tirza.bos@saint-gobain.com.

Werkzaamheden

  • Webstatistieken m.b.v. Google Analytics
  • Website beheer
  • Search Engine Optimization

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf Nederland is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent van bouwmaterialen ter wereld. dit bedrijf is wereldwijd de marktleider op het gebied van gipsproducten en systemen voor d...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »