Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Sales/marketing/communicatie

Functie Marketing/communicatie/sales
Education level MBO
Location Hoofddorp
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 100
Salaris opmerking Stagevergoeding op basis van fulltime

Taakomschrijving

Bedrijfsprofiel dit bedrijf levert al 3 jaar uitstekende service bij de luchthaven van Amsterdam en is dan ook de best scorende organisatie in parkeerservice bij de luchthaven. De service en de goede service wordt door dit bedrijf beschouwd als de basis van de organisatie. Via de volgende link: http://samenvoordeel.test.impactinit.com/reviews/4981-21/Sky%2Dpark.nl.html kunt u zelf zien dat dit bedrijf van vele beoordelingen op dit moment een 9 van 10 scoort en dat 98% adviseert de service van dit bedrijf te gebruiken.

dit bedrijf heeft gekozen voor diverse services. Onder de reeds huidige bezoekers is er een enquete gehouden met daarbij de vraag welke service en extra pakketten er interessant zijn voor de bezoekers. Daarom wordt er een service pakket onder 1 label aangeboden naar de wens van de klant. Shuttle Parking service - Goedkoop parkeren tegen uitstekende service, Valet Parking service - Uitstekende service voor de zakelijke reiziger, Park/sleepfly - Parkeren en overnachten voor of na de reis - mogelijkheid om uitgerust op vakantie te gaan. Daarnaast kan de auto gewassen worden of voorzien worden van een showroom pakket op elke locatie!

dit bedrijf zal de eerste onderneming in Nederland worden in parkeerservice bij een luchthaven welke meerdere luchthavens aan zal bieden. Daarnaast de enige onderneming in Nederland welke deze service aanbiedt onder hetzelfde label. Zoals het er nu uitziet zal dit bedrijf alleen dit jaar met 17 extra aanbieders gaan groeien. Voor deze branche en al in Nederland is creëert dit bedrijf een uniek product. Diverse partners van dit bedrijf hebben straks de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren op vele luchthavens.

Naast het aanbod en de services zal dit bedrijf ook zorg gaan dragen voor de juiste IT. Ap's, XML, Iframe's zijn mogelijkheden die behoren tot mogelijke koppelingen. Tevens is ook de administratie georganiseerd. Hiervoor is reeds het partner panel ingericht. Hiermee worden direct alle sales voor de partner in 1 overzicht geregistreerd. Door de It is de service van dit bedrijf dus gemakkelijk te koppelen in elke organisatie en is er tevens direct gedacht aan de registratie.

Functie omschrijving. Om het project geheel in goede banen uit te breiden is dit bedrijf op zoek naar een geschikte stagiaire welke graag in dit project mee zou willen groeien. Het is voor de organisatie zeer belangrijk dat de stagiaire een uitdaging aan durft te gaan maar ook ondernemend en meedenkend is. Zelfstandig kunnen werken en om kunnen gaan met de geboden vrijheid is van groot belang voor de stagiaire.

Marketing / Communicatie. Voor het project dienen er marketing plannen worden geschreven welke betrekking hebben op de sales en de acquisitie. Dus puur over het benaderen en aanbieden van het product. Wat wil de afnemer nou precies en welke IT of constructie wenst hij/zij. Niet alleen het plan hoeft geschreven te worden het is zeker ook mogelijk om de sales van dit bedrijf zelf op poten te zetten. Zeer ondernemend dus en alle vrijheid om op het project voort te borduren.

Facility Management De organisatie van dit bedrijf zal in het komende jaar groeien naar meerdere luchthavens. dit bedrijf zal hiervoor bestaande ondernemingen gaan benaderen welke onder het label van dit bedrijf zijn of haar werkzaamheden uit zal gaan voeren. Het is natuurlijk super belangrijk aan welke aspecten deze ondernemer en de locatie moet voldoen. Ook het geheel in huisstijl krijgen van de onderneming is een uitdaging voor de stagiaire. Een plan maken en uitvoeren omtrent het toevoegen van de bestaande ondernemingen welke voorzien moeten worden van de huisstijl van dit bedrijf.

IT. dit bedrijf werkt momenteel samen met een aantal IT partijen welke zorg dragen voor het aanleveren van de websites van dit bedrijf maar ook het organiseren van koppelingen tussen verschillende partijen en administratie systemen. Meedenken in de juiste oplossingen en de vrijheid om hier zelf een toevoeging aan te geven behoort tot de functie van de stagiaire. De vrijheid om mee te denken met dit bedrijf en haar partners en dit uiteindelijk op poten zetten is mogelijk in dit project van dit bedrijf.

Werkzaamheden

 • Schrijven van marketingplannen
 • Sales opzetten
 • Een plan maken en uitvoeren omtrent het toevoegen van de bestaande ondernemingen
 • Meedenken in de juiste oplossingen

Gewenste profiel

 • Enthousiast
 • Ondernemend
 • Flexibel
 • Communicatief sterk
 • Meedenkend
 • Kan goed in een team werken

Wat bieden wij

 • Goede begeleiding
 • Ruimte voor nieuwe ideeen
 • Jong dynamisch team

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf is een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het verlenen van parkeerservice rondom de luchthaven Schiphol. <br />

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »