Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Schuldhulpverlening

Functie Juridisch medewerker
Education level MBO, HBO, WO
Location Almere
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Intova is een onderneming die zich sinds 2003 heeft gespecialiseerd in schuldhulp aan ondernemers.. Wij leveren diensten aan gemeentelijke organisaties, die zelf niet in staat zijn om de juiste schuldhulp aan ondernemers te bieden, of hierop een aanvulling willen. Wij werken niet alleen voor gemeentelijke organisaties, maar ook rechtstreeks voor een ondernemer die ons zelf inschakelt.

Intova is door Stichting Ecabo aangesteld als erkend stage-leerbedrijf voor studenten die een juridische opleiding volgen. Meerder stagiaires hebben bij ons hun stage succesvol afgerond.

Schuldhulp aan ondernemers vergt een andere aanpak dan schuldhulp aan particulieren. Er is ook een groot verschil in het soort schulden en ook zijn er vaak veel meer en andere soorten schuldeisers. Met een schuld die meestal gemiddeld ergens tussen de € 50.000,00 en de € 1.000.000,00 of hoger ligt, lijkt dit vaak onbegonnen werk. Toch gaan we er van uit, dat waar een wil is, ook meestal een weg is.

Wij hebben per 1 september aanstaande weer een stageplaats beschikbaar voor een stagiaire die de opleiding Juridisch Medewerker Niveau 4 volgt. Het gaat om een stageplaats voor 5 dagen per week in de periode 1 september 2014 tot eind januari 2015.

Het is een afwisselende stageplaats, waarbij ondernemers ook op locatie worden bezocht. Het gaat om een stageplaats in Almere. Onze klantenkring bevindt zich verspreidt door geheel Nederland. Onze grootste opdrachtgever is de Gemeente Tilburg. Nieuwe klanten worden door ons minimaal één keer bezocht. Het is de bedoeling dat je als stagiaire ook af en toe mee gaat naar een nieuwe klant. Dit vormt ook een onderdeel van deze afwisselende stage.

Voor een eerste indruk kijk je op de website www.schuldsanering.nu

Aanmelden in de eerste instantie door het opsturen van een korte sollicitatiebrief met CV.

Stuur deze naar de heer J.M.A. Wagener per email naar wagener@intova.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »