Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Social Media Management

Functie Online Marketing
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 0
Salaris opmerking bedrag nader te bepalen stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Wat ga je doen tijdens je stage?

Vanaf dag één ga je direct de ervaren CG-ers assisteren in hun projecten voor werkgevers die moeite hebben met het werven van nieuwe collega?s. Het is jouw taak om via Facebook, Twitter en LinkedIn de beoogde doelgroep van de opdrachtgever te lokaliseren en te benaderen. Je kunt hierbij denken aan Psychiaters en Fysiotherapeuten. Naast het lokaliseren en benaderen ga jij je ook bezig houden met andere activiteiten op het gebied van social media, zoals community management en het genereren van content. Signaleer je leuke nieuwe social media tools? Dan krijg je alle ruimte om die uit te proberen. Is het een succes? Dan gaan we het zeker toepassen bij onze opdrachtgevers. Kortom, na je stageperiode weet jij nog meer van social media dan je nu al weet. En het mooie is? je krijgt er ook nog eens een stagevergoeding voor.

Jij bent de Stagiair Social Media Management die we zoeken als je:

? in het derde jaar van de HBO opleiding Communicatie, Commerciële Economie of Communicatie en Multimediadesign zit; ? 24/7 je smartphone checkt om te kijken wat er op Facebook, Twitter en LinkedIn gebeurt; ? de ontwikkelingen op het gebied van social media op de voet volgt; ? snel ervaring op wilt doen over social media management en in de wereld van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Naast een stagevergoeding kun je rekenen op:

? goede begeleiding en training zodat jij in no time ontzettend veel leert en je de CG-ers écht goed kunt assisteren; ? mooie kansen om mee te werken aan gave projecten op het gebied van werving en social media; ? een stage waarbij jij het verschil kunt maken voor klanten.

Heb jij het social media management zo in de vingers? Dan denken we na de stageperiode graag met je mee over de aftrap van je carrière bij Campaign Group. Hoe tof zou het zijn als jij naast en misschien zelfs ook wel na je studie aan de slag kunt als Social Media Manager?

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een jong bedrijf en dé specialist op het gebied van jobmarketing. Dit betekent dat wij ons bezig houden met het bedenken en opzetten van wervingscampagnes en recruitmentsites. Om je een vo...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »