Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair Techniek-vastgoed

Functie Stagiair Techniek-vastgoed
Opleidingsniveau MBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Uiteraard is een passende stagevergoeding vanzelfsprekend

Taakomschrijving

Wie zijn wij

Het team van dit bedrijf draagt actief zorg voor het commercieel, technisch, facilitair, administratief en promotioneel management van commercieel vastgoed. Met onze wijze van vastgoedmanagement & services leggen wij de basis voor optimale prestaties voor onze opdrachtgevers. Zij mogen er op rekenen dat wij zorgdragen voor een optimaal rendement op hun vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn institutionele en particuliere beleggers, zoals verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, in Nederland en Europa. Voor hen beheren wij ongeveer 2,2 miljoen m2 kantoren en bedrijfsruimten en ruim 700.000 m2 winkelruimten. Momenteel zijn er ruim 70 medewerkers werkzaam bij dit bedrijf.

De stage

De stage richt zich op het bieden van technisch inhoudelijke ondersteuning aan onze Technisch Managers. Deze medewerkers richten zich op het technisch onderhoud van het vastgoed behorend bij hun klantenteams. Dit zijn voornamelijk kantoren en winkelcentra. In deze stage ga je op verschillende gebieden praktijkervaring opdoen; van sleutelbeheer, het opstellen van proces verbalen van oplevering tot en met het aanvragen van offertes en het opmaken van prijsspiegels. Ook krijg je gelegenheid om mee te denken in het optimaliseren van service- en contractonderhoud voor onze klanten. Daarnaast ben je voor de Servicedesk een eerste aanspreekpunt in het geval van lastige klachten en storingen. Ook kun je richting huurders aankondigings- en de voortgangscorrespondentie verzorgen.

Gewenste profiel

  • Een MBO+ of HBO-opleiding, richting Techniek-vastgoed;
  • Kennis van en ervaring met MS Office pakket;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pré;
  • Ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in Technisch Management;
  • Kernwoorden: servicegericht, teamplayer, initiatiefrijk, creatief in het zoeken naar oplossingen, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), accuraat, communicatief.

Wat bieden wij

  • Bij een stage in onze organisatie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en daarin ervaring op te doen.
  • Eigen verantwoordelijkheid, inbreng en een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht en gewaardeerd.
  • Uiteraard is een passende stagevergoeding vanzelfsprekend.
  • Je krijgt de kans met eigen ideeën direct een belangrijke bijdrage te leveren aan de groeidoelstelling van de afdeling en organisatie.
  • De omgeving is te karakteriseren als informeel, no-nonsense en resultaatgericht.

Informatie en sollicitatie Je gemotiveerde sollicitatiebrief inclusief een CV stuur je naar recruitment.realestate.nl@apleona.com. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Nora Duffree (Technisch Manager), te bereiken op 030-2565165.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren