Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair Toegepaste informatica

Functie Stagiair Toegepaste informatica
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Eindhoven
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Saint-Gobain Weber Beamix ontwikkelt, produceert en verdeelt materialen en oplossingen die het welzijn en de toekomst van ons allemaal verbeteren. Deze materialen komen overal in onze omgeving en ons dagelijks leven voor: in gebouwen, transportmiddelen, infrastructuren en talrijke industriële toepassingen. Ze leveren comfort, prestatie en veiligheid en voldoen tegelijkertijd aan de eisen op het gebied van duurzaam bouwen, de efficiënte omgang met natuurlijke hulpbronnen en de klimaatverandering.

Vanuit Eindhoven, Amsterdam én Gorinchem ontwikkelt, produceert en levert Saint-Gobain Weber Beamix premix mortelproducten en verwerkingssystemen voor de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Weber Beamix versterkt met innovatieve, efficiënte en duurzame producten en oplossingen haar leidende positie op de Nederlandse markt. Naast de bekende gele bulksilo’s op de bouwplaatsen levert Weber Beamix producten in verpakte vorm via de bouwmaterialenhandel en 'doe het zelf' onder de merken Weber en Beamix.

Weber Beamix is op zoek naar een:

Stagiair Bachelor of Master Toegepaste informatica m/v

de ideale kandidaat die zijn tanden kan gaan zetten in onze IT structuur om waar mogelijk verbeteringen aan te dragen.

Jouw skills:

• Je kunt gegevens, proces – en datagegevens verzamelen, opslaan en ter beschikking stellen, zodanig dat deze op een correcte en gebruiksvriendelijke manier kunnen worden opgevraagd.

• Je hebt een goede kennis van de onderdelen en werking van hardware systemen en software toepassingen.

• Je kunt de informatiebehoeften van een organisatie gestructureerd en overzichtelijk weergeven. Daartoe kun je gebruikmaken van analyse- en modelleringstechnieken:

  • de informatiebehoeften van een organisatie identificeren

  • deze informatiebehoeften vertalen in schema’s en relaties

  • de huidige en gewenste beveiligingsmaatregelen documenteren

  • de mogelijke beveiligingsmaatregelen evalueren

  • functionele specificaties opstellen Dit in het kader van ons industrieel netwerk.

Interesse? Stuur dan een motivatiebrief vóór 1 mei 2019 naar gerbrand.vanbarneveld@weberbeamix.nl. Wil je eerst meer informatie dan kun je contact opnemen met Gerbrand van Barneveld, Chief Digital Officer, 06-51689376.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren