Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Vormgeving

Functie Vormgeving en creatie
Education level MBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zijn... dit bedrijf is een creative brand agency in het hartje van Amsterdam en onze naam is onze missie. Wij zijn er voor duurzame merken en merken die duurzaam willen zijn. De vier pijlers waar wij ons op richten zijn ecologisch, maatschappelijk, sociaal en cultureel. Wij geloven dat het communiceren over duurzaamheid bepalend is voor het falen of slagen ervan. We werken voor merken als AVRO, het Reumafonds, Schiphol, Museum Hilversum en Natural Temptation.

Wij zoeken... Een bevlogen en ambitieuze stagiair met passie voor design en reclame. Iemand die zelfstandig ideeën tot leven kan brengen met Photoshop, InDesign en Illustrator. Naast het opmaken van bijzondere communicatie uitingen ga je ons creatieve team ondersteunen met een eigen visie en nieuwe ideeën. Kortom we zoeken iemand die staat te popelen om al zijn/haar creativiteit in de praktijk te brengen en hiermee duurzame merken in de spotlight te zetten!

De focus van de stage... - Grafische vormgeving. - Het maken van presentaties. - Ondersteuning van het creatieve team.

Wij bieden... Een uitdagende meeloopstage waar je inhoudelijk en persoonlijk kunt groeien. Door onze open cultuur leer je al snel het reilen en zeilen binnen een reclamebureau kennen. Je leert zelfstandig werken maar met voldoende begeleiding. Naast dit alles ontvang je een stagevergoeding en drinken we natuurlijk regelmatig een borrel.

Aan de slag of meer informatie? Voor meer informatie kijk je op www.brandingabetterworld.com of bel je 020-6853747. Stuur je CV en motivatie naar: max@brandingabetterworld.com.

Gewenste profiel

  • Jij bent/hebt...

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »