Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair(e) afdeling Verhuur gezocht

Functie Medewerker afdeling Verhuur
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 325

Taakomschrijving

Voor ons kantoor in Amersfoort op de afdeling Verhuur zijn wij op zoek naar een stagiaire. Wij denken aan een periode van minimaal 5 maanden vanaf september 2014, later in het jaar is eventueel ook mogelijk. Je krijgt binnen de afdeling Verhuur veel ruimte om ervaring op te doen op diverse gebieden.

De afdeling Verhuur houdt zich bezig met het verhuren van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. Daarbij is de afdeling het aanspreekpunt voor bewonerszaken.

Als stagiaire zal grotendeels de focus liggen op het gehele mutatieproces (van verwerken huuropzegging tot brief oplevering voor nieuwe huurder), fungeren als eerste aanspreekpunt van de afdeling verhuur, digitaliseren van de huurdossiers, controle systeem voor inschrijvingen woningzoekenden opzetten, het volledig ondersteunen van de verhuurmakelaars en zal je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de datakwaliteit. Daarbij krijg je uiteraard in overleg voldoende tijd op de stageopdracht(en) uit te werken.

Werkzaamheden

  • Het ondersteunen van de Verhuurmakelaars in de breedste zin van het woord met de benoemde aspecten uit de stageomschrijving.

Gewenste profiel

  • Je bent een HBO student met studierichting Vastgoed en Makelaardij of Commerciële economie met affiniteit voor vastgoed. Je bent leergierig en klantgericht.

Wat bieden wij

  • Het betreft een afwisselende, leerzame stageplek binnen een enthousiast team
  • Een stagevergoeding van € 325,-- per maand

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf draagt zorg voor het behoud & beheer van monumentale panden in de binnenstad van Amersfoort en Utrecht. Wij verhuren, beheren en restaureren woningen en bedrijfspanden en gaan te werk m...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »