Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair(e) e-mail marketeer

Functie Stagiair(e) e-mail marketeer
Education level HBO
Location Waalwijk
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in e-mail marketing? Ben jij proactief, analytisch sterk en lijkt het je leuk om mailcampagnes op te zetten en deze, steeds analyserend, naar een hoger niveau te tillen? En ben jij nog op zoek naar een leuke meewerkstage bij een grote retailorganisatie waarbij je veel relevante werkervaring kan opdoen? Grijp dan nu je kans en solliciteer op deze meewerkstage!

Door middel van e-mail marketing automation kunnen we via geautomatiseerde campagnes potentiële klanten op het juiste moment benaderen. Het uiteindelijke doel is om deze potentiële klanten te laten converteren op de webshop.

Wat kun je van deze stage verwachten?

Tijdens de stage ben jij voornamelijk bezig met het het inrichten, bedenken en optimaliseren van verschillende e-mail campagnes. In andere woorden, je houdt je bezig met het inrichten, opstellen, verzenden, monitoren en rapporteren van geautomatiseerde e-mailcampagnes. Hierbij doorloop je het gehele e-mailproces van A tot Z. Denk hierbij aan het creëren en opvragen van content tot het uitvoeren van a/b testen en vervolgens het optimaliseren van campagnes (met het door jou opgestelde verbeterplan). Uiteraard is er ook ruimte om mee te kijken en te werken met onze marketeers.

Waar kom je te werken?

Je stage zul je binnen het sanitair e-commerce team uitvoeren bij de Badenman. Het e-commerce team is verantwoordelijk voor vier verschillende sanitair webshops. Je leert iedere dag weer iets nieuws van je teamgenoten of andere afdelingen, onder wie online marketeers en UX designers.

Gewenste profiel

 • Je volgt een relevante HBO/WO opleiding;
 • Je bent proactief en gedreven;
 • Je gaat uitdagingen aan;
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden;
 • Je denkt in kansen en oplossingen i.p.v. problemen;
 • Je bent tekstueel sterk en goed in het creëren van klantgerichte copy;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij

 • Een deskundige stagebegeleider waar je veel van kunt leren;
 • DMG biedt je een uitdagende en afwisselende stageplaats in een snelgroeiende professionele organisatie. Vanzelfsprekend moet hard werken ook gepaard gaan met waardering en plezier in je werk.
 • De sfeer is informeel en collegiaal te noemen. Je doet je werk mét en voor elkaar. Uiteraard krijg je van ons:
 • Een mooie stagevergoeding;
 • Mag je gratis gebruik maken van onze interne fitnessruimte;
 • en sluit je natuurlijk aan bij onze vrijdagmiddagborrels in het DMG café.

Interesse?

Past De Badenman bij jou en spreekt deze meewerkstage je aan? Mooi! Klik snel door op de sollicitatiebutton en verstuur je sollicitatie. Mocht je vragen hebben, laat het weten! Stel je vraag aan Ellen van Dijk. Je kan haar bereiken via een WhatsApp of bel 06-30728967.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf (DMG) is een financieel gezond en toonaangevend keuken-, meubel- en sanitairbedrijf dat al ruim 35 jaar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer je bij...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »