Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiaire Events gezocht in Amsterdam

Functie Stagiair(e) Events in Amsterdam
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 maand
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking 450 voor HBO student 300 voor MBO student

Taakomschrijving

Dit bedrijf Campus slaat op een actieve wijze een brug tussen de student en de arbeidsmarkt. Het team is jong, ondernemend, enthousiast en bestaat bovenal uit gezellige en gedreven collega’s. Voor dit bruisende team zijn wij op zoek naar een stagiair(e)!

Jouw rol Tijdens deze stage houdt jij je bezig met Event Management op het gebied van Campus. Je bent verantwoordelijk voor de “precare” van events, je bent aanwezig bij diverse events en je zorgt voor de “aftercare” van events. Je kan hierbij denken aan gastcolleges, het bezoeken van carrière events en studentenverenigingen in heel Nederland, het organiseren van inhousedagen en natuurlijk ons meest succesvolle event De dit bedrijf School Cup (het grootste FIFA 19 toernooi voor MBO ICT’ers in Nederland!), super cool toch? Je reist veel door het land en daarom zal geen dag hetzelfde zijn. Wat het nog leuker maakt is dat de doelgroep bestaat uit IT & Techniek Young Professionals (je kan dus lekker jezelf blijven!). Daarnaast ben je gedeeltelijk bezig met employer branding via onze social media kanalen.
Als stagiair(e) krijg je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dus leef je uit met je creatieve inzichten want hier krijg jij zeker de ruimte voor!

Werkzaamheden

  • Organiseren van Events
  • Bijwonen van Events
  • Nazorg van Events

Gewenste profiel

  • Creatief en Proactief
  • Flexibele werkhouding
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren