Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiaire Facility Management

Functie Facility Management
Education level MBO
Location Hoofddorp
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 100
Salaris opmerking Stagevergoeding op basis van fulltime

Taakomschrijving

Dit bedrijf levert al 3 jaar uitstekende service bij de luchthaven van Amsterdam en is dan ook de best scorende organisatie in parkeerservice bij de luchthaven. De service en de goede service wordt door dit bedrijf beschouwd als de basis van de organisatie.

Via de volgende link: http://samenvoordeel.test.impactinit.com/reviews/4981-21/Sky%2Dpark.nl.html</p> kunt u zelf zien dat dit bedrijf van vele beoordelingen op dit moment een 9 van 10 scoort en dat 98% adviseert de service van dit bedrijf te gebruiken.

dit bedrijf heeft gekozen voor diverse services. Onder de reeds huidige bezoekers is er een enquete gehouden met daarbij de vraag welke service en extra pakketten er interessant zijn voor de bezoekers. Daarom wordt er een service pakket onder 1 label aangeboden naar de wens van de klant. Shuttle Parking service - Goedkoop parkeren tegen uitstekende service, Valet Parking service - Uitstekende service voor de zakelijke reiziger, Park/sleepfly - Parkeren en overnachten voor of na de reis - mogelijkheid om uitgerust op vakantie te gaan. Daarnaast kan de auto gewassen worden of voorzien worden van een showroom pakket op elke locatie!

Functie omschrijving Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een geschikte stagiaire welke leergierig is in de werkzaamheden welke bij deze organisatie behoren. Als stagiaire in Facility Management zal je mee draaien maar ook zorgen voor de juiste ordering binnen de organisatie. Logistiek, administratie en personeelsplanning zijn dagelijkse werkzaamheden die op de vloer van dit bedrijf ondernomen worden. Als stagiaire zul je absoluut hier niet alleen in meedenken maar je zal dit ook zelf gaan organiseren. Ben jij die stagiaire waarop de de organisatie van dit bedrijf kan draaien en waar de organisatie van dit bedrijf wellicht beter van kan worden? Daarnaast is er binnen dit bedrijf altijd ruimte voor ideeën en innovatie. dit bedrijf beschikt over een jong team met enthousiaste medewerkers die allemaal open staan voor nieuwe ideeën en plannen. Werk mee aan een preventieplan, sleutelplan of voer een sollicitatie gesprek uit. Allemaal uitvoerende taken die bij de stage behoren.

Werkzaamheden

  • Zorgen voor de juiste ordering binnen de organisatie
  • Organiseren werkzaamheden Logistiek, administratie en personeelsplanning
  • Werk mee aan een preventieplan, sleutelplan of voer een sollicitatie gesprek uit

Gewenste profiel

  • MBO / HBO stagiaires in Facility management
  • Je kan goed in een team werken

Wat bieden wij

  • Goede begeleiding
  • Jong, dynamisch team
  • Ruimte voor nieuwe ideeen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf is een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het verlenen van parkeerservice rondom de luchthaven Schiphol. <br />

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »