Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e) Functioneel ontwerper (Informatica)

Functie Functioneel ontwerper
Opleidingsniveau HBO
Locatie Heiloo
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 435
Salaris opmerking 435 bruto per maand o.b.v. fulltime

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die voor ons een Functioneel Ontwerp kan schrijven dat als grondlegger dient voor de verdere ontwikkeling van dashboards in Power BI. Met deze dashboards zijn wij in staat om al onze processen goed te volgen en krijgen we de informatie die nodig is om zo nodig bij te sturen. Dit stelt ons in staat om onze strategische doelen op het gebied van onder meer betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en dienstverlening te realiseren.

Jouw eerste stap zal bestaan uit het uitwerken van een plan van aanpak. Dat betekent dat je zelf grote invloed hebt op het verdere verloop van je opdracht. In deze opdracht zijn voor ons de volgende onderdelen van belang:

Het samenwerken met en betrekken van de medewerkers die ook nu al bij Power BI zijn betrokken; Gebruik maken van de basis die reeds aanwezig is; Zorgen voor een duidelijke oplevering en kennisoverdracht naar de organisatie. Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau (informatica) Je bent in staat de techniek te begrijpen en dit functioneel uit te leggen aan de organisatie Je bent nauwgezet en weet wanneer de grote lijnen moeten worden ingewisseld voor details en andersom Je bent communicatief vaardig Je bent flexibel en oplossingsgericht Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken Arbeidsvoorwaarden Het betreft een stage voor 5 maanden en een arbeidsduur van 32 uur per week.

Zie jij de uitdaging om binnen onze organisatie samen met collega’s een basisstructuur te ontwerpen voor onze dashboards?

Werkzaamheden

  • Power BI
  • Functioneel ontwerp

Gewenste profiel

  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent flexibel en oplossingsgericht
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
  • HBO (informatica)
  • Je bent in staat de techniek te begrijpen en dit functioneel uit te leggen aan de organisatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren