Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e) Marketing & Communicatie / Grafisch & Multimedia Design

Functie Stagiair(e) Marketing & Communicatie / Grafisch & Multimedia Design
Opleidingsniveau HBO
Locatie Groenlo
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stage vergoeding in overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een evenementenbureau dat wordt geleid door Jeroen Koster en Niek Lansink. dit bedrijf organiseert evenementen met de focus op (elektronische dance) muziek. We hebben concepten zoals Magic Festival en Spraakwater. dit bedrijf is ontstaan uit passie voor muziek en we houden vanzelfsprekend van een goed georganiseerd evenement waar wat te beleven is.

Wij zoeken ambitieuze en vooruitstrevende studenten voor onze dance- events. dit bedrijf biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij een enthousiast en jong team. Een leerzame stage met veel uitdaging en verantwoordelijkheden!

Let op er zijn 2 vacatures!

Deze vacature Stagiair(e) Marketing & Communicatie en er is een vacature voor Grafisch & Multimedia Design, zie vacature hieronder.

http://district-east.nl/vacature-meewerk-stagiaire-grafisch-multimediadesign/01/2018/

Vanaf januari/ februari/ maart zoeken wij een zelfstandige derde of vierde jaars HBO student(e) met passie voor (hard) dance muziek, die van festivals houdt. Een creatieveling met doorzettingsvermogen die het geweldig vindt om mensen te vermaken.

We zoeken een kandidaat die gestructureerd te werk gaat en streeft naar kwaliteit. Het is belangrijk dat je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden beschikt. Kortom je kunt goed schrijven en je hebt een vlotte babbel. Je hebt oog voor detail en kunt mensen bereiken met je professionele communicatie.

Als stagiair(e) marketing & communicatie ben je mede verantwoordelijk voor de marketing van onze events. Je levert boeiende content aan voor onze social media kanalen en je werkt samen met onze partners. De ideale stage om ervaring op te doen in de festivalwereld, je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden en mogelijk kun je kippenvel momenten creëren voor duizenden bezoekers!

Als stagiair(e) marketing & communicatie ben je mede verantwoordelijk voor de marketing van onze events. Je levert boeiende content aan voor onze social media kanalen en je werkt samen met onze partners. De ideale stage om ervaring op te doen in de festivalwereld, je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden en mogelijk kun je kippenvel momenten creëren voor duizenden bezoekers!

Interesse?

Mail je sollicitatie brief met CV en foto per email naar info@district-east.nl. Creativiteit en originaliteit waarderen we! Sollicitatie video’s en originele manieren om jezelf te presenteren zijn uiteraard welkom. Verras ons…en wie weet mag jij op sollicitatie gesprek komen!

Werkzaamheden

 • Taken variëren van administratieve werkzaamheden tot aan het inhoudelijk meedenken aan het programma, het onderhouden van contacten en marketing.
 • Je gaat gerichte ervaring op doen op het gebied van events & outdoor dance festivals en de uitvoering hiervan.
 • Tevens werk je mee aan conceptontwikkeling en je ondersteunt ons bij de (digitale)marketing activiteiten en campagnes.
 • Je bent als stagiair(e) Marketing & Communicatie mede verantwoordelijk voor de BackOffice (telefoon & email)
 • Je onderhoudt mede contacten met onze samenwerkingspartners, boekingsbureaus sponsors en de pers.
 • Je schrijft persberichten en teksten voor de website en social media kanalen.
 • Je stelt nieuwsbrieven samen en zorgt voor verzending.
 • Communicatie verzorgen van programmering naar productie.
 • Diverse winacties opzetten en begeleiden.
 • Je gaat daadwerkelijk uitvoerend aan de slag op onze events.

Gewenste profiel

 • Je kunt goed organiseren en je werkt gestructureerd.
 • Je hebt passie voor muziek & dance events.
 • Je bent creatief, communicatief vaardig en een doorzetter.
 • Je bent een team player met een luisterend oor.
 • Je kunt zelfstandig werken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren