Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

STAGIAIR(E) MARKETING & COMMUNICATIE (M/V) THEATER AGENCY FULLTIME (DELFT)

Functie STAGIAIR(E) MARKETING & COMMUNICATIE (M/V)
Opleidingsniveau HBO
Locatie Delft
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

dit bedrijf Theater Agency zoekt een gemotiveerde Marketing & Communicatie stagiair(e). dit bedrijf is een theaterimpresariaat dat de belangen behartigt van meerdere producenten en artiesten. Het aanbod bestaat onder andere uit grote bekende musicals, populaire popartiesten en familievoorstellingen. Vaste producenten van dit bedrijf zijn o.a. Van Hoorne Entertainment, Edwin Evers Band, Rick Engelkes Producties, ISH Dance Collective, Dutch Eagles, VanVelzen, Johan Derksen en Ellen ten Damme. Daarmee behoort dit bedrijf tot een van de belangrijke spelers in de theaterbranche.

Wat wij bieden?

Een leerzame en uitdagende stageplek binnen een jong en energiek team. Waarbij je het reilen en zeilen van een theaterimpresariaat tot in de puntjes leert kennen. Je ondersteunt hierbij de afdeling marketing & communicatie en komt direct in contact met producenten en theaters. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven, het aanleveren van content voor online media-kanalen, het opzetten van promotionele-acties en het bestellen en distribueren van publiciteitsmateriaal. Gedurende je stageperiode kun je vrijwillig voorstellingen uit ons aanbod bezoeken en ontvang je een stagevergoeding van €350,-.

Profiel

  • Je bent een derdejaars student, volgt een aansluitende HBO opleiding zoals Communicatie, Media & Entertainment Management of Cultuurwetenschappen;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar;
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en neemt zelf initiatief;
  • Je hebt affiniteit met de theaterbranche;
  • Je hebt ervaring met Social Media en bent daarbij een schrijftalent;
  • Je spat van de creativiteit en bent niet bang deze te tonen;
  • Ervaring met Photoshop en/of InDesign is een pre;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Reageren?

Een motivatiebrief met CV kan per e-mail verzonden worden naar email t.a.v. Lizzy Schuerman. Voor meer informatie kan je ook bellen naar 010 – 59 37 480.

Aanbod:

Je werkt in een sfeervolle en levendige werkomgeving, waar je het reilen en zeilen van een boekingskantoor tot in de puntjes leert kennen. Je krijgt een stagevergoeding en als secundaire voorwaarde kun je gratis naar optredens van de artiesten die exclusief onder dit bedrijf vallen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren