Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair(e) - marketing consultancy

Functie marketing consultant
Education level WO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

We zijn op zoek naar ambitieuze studenten die graag werken in een open en directe cultuur. Resultaatgerichtheid en klantgerichtheid zijn kernwoorden. Je hebt een achtergrond in marketing of bedrijfskunde of een vergelijkbare studie. Bij voorkeur 4e jaars studenten, met een behoorlijke mate van zelfstandigheid.

Wil je bij ons afstuderen? Stuur dan een mail met je motivatie(brief) en je CV naar info@dit bedrijf.nl, ter attentie van Manon de Rijk.

Over dit bedrijf Flowresulting helpt bedrijven groeien door effectieve marketing, marketingcommunicatie en sales. Onze missie is het helpen bouwen van organisaties die de klant niet alleen ‘begrijpen’, maar ‘leven’. Marketing is dan niet alleen een afdeling, maar een kwestie van mentaliteit. Dat betekent dat we in onze aanpak veel aandacht besteden aan wat marketing voor de medewerkers van de organisatie kan betekenen en omgekeerd. Wij zijn een jong bureau, 14 mensen groot (25 – 45 jaar), gevestigd in het centrum van Utrecht. Sfeer: informeel, open en direct.

Werkzaamheden

  • Je werkt aan een opdracht die bijv. gaat over:Verdieping NPS of Service-innovatie. Daarnaast ondersteun je op projecten en geef je samen met collega’s de marketing van flowresulting verder vorm.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Flowresulting helpt bedrijven te kiezen wie ze willen zijn voor welke klanten.
Als geen ander weten we hoe je een onderscheidende klantbeleving ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat el...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »