Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Commerciële afstudeerstage/Stagiair sales gezocht!

Functie Stagiair sales gezocht!
Opleidingsniveau HBO
Locatie Tiel
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Een stagevergoeding van €250,- bruto per maand op basis van 40 uur per week met een maandelijkse doorgroeimogelijkheid!

Taakomschrijving

Als erkend leerbedrijf en ervaren begeleider van stagiaires, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede begeleiding te krijgen en een waardevolle invulling van je afstudeeropdracht. Onze dynamische organisatie biedt een scala aan opdrachten: samen met jou komen wij tot een opdracht die het beste bij jou past!

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ook werkervaring opdoet en dat je ondervindt waar je sterktes liggen zodat je je hierin verder kunt ontwikkelen. Als onderdeel van ons team op de verkoopafdeling ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes, en zorg je voor een accurate offerte- en orderopvolging. Daarnaast komen jouw commerciële vaardigheden van pas bij het contact met onze klanten en bewaak je gemaakte afspraken en deadlines. De kandidaat die het beste past binnen dit team is een echte teamplayer, heeft een open karakter en is resultaatgericht. Herken jij jezelf in het geschetste profiel, reageer dan snel!

Na het succesvol afronden van de opleiding en bij goed functioneren bieden wij de mogelijkheid om door te stromen en jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Ben je enthousiast over de mogelijkheden en wil je ervaring opdoen binnen een internationale organisatie? Reageer dan meteen en stuur een mail naar hrm@hobrand.nl.

Werkzaamheden

  • Het maken van offertes, offerte opvolging, order- verwerking en opvolging, klanten te woord staan, marktbewerking

Gewenste profiel

  • • Een 4e jaars student met een HBO opleiding in de richting van commerciële economie/ International business; • die de Nederlandse taal goed beheerst, Engels is een pré; • over goede communicatieve va

Wat bieden wij

  • Een leerzame en uitdagende stageplaats in jonge, dynamische en informele werkomgeving waarin je ontwikkeling en persoonlijke groei wordt gestimuleerd.
  • Er is ruimte voor initiatief en je wordt professioneel begeleid.
  • Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van € 250,= bruto per maand met een maandelijkse groeimogelijkheid!

  • Enthousiast? Reageer dan snel en stuur je korte motivatiebrief met CV naar hrm@hobrand.nl.
  • Indien je meer over ons wilt weten: kijk dan www.hobrand.nl.
  • Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid van der Graaff op tel.nr. 0344-760206 of 06-15239118

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren