Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair Marketing/Communicatie gezocht

Functie Stagiaire Marketing/Communicatie
Opleidingsniveau HBO
Locatie Tiel
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Een stagevergoeding van €250,- bruto per maand op basis van 40 uur per week met een maandelijkse doorgroeimogelijkheid!

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende marketing stage? Als erkend leerbedrijf en ervaren begeleider van stagiaires, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede begeleiding te krijgen en een waardevolle invulling van je stage – of afstudeeropdracht. Onze dynamische en internationale organisatie biedt een scala aan opdrachten: samen met jou komen wij tot een opdracht die het beste bij jou past!

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ook werkervaring opdoet en dat je ondervindt waar je sterktes liggen zodat je je hierin verder kunt ontwikkelen. Je wordt betrokken bij de verschillende disciplines binnen marketing, waarbij de focus ligt op het schrijven van content voor ons productassortiment en marketingdoeleinden. Door deze veelzijdige stage wordt je stage-/afstudeerperiode een waardevolle toevoeging voor je CV! Ben je enthousiast over de mogelijkheden en wil je ervaring opdoen binnen marketing en het schrijven van content, reageer dan en stuur een mail naar hrm@hobrand.nl.

Wat bieden wij

  • Een leerzame en uitdagende stageplaats in jonge, dynamische en informele werkomgeving waarin je ontwikkeling en persoonlijke groei wordt gestimuleerd.
  • Er is ruimte voor initiatief en je wordt professioneel begeleid.
  • Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van € 250,= bruto per maand met een maandelijkse groeimogelijkheid!

• Enthousiast? Reageer dan snel en stuur je korte motivatiebrief met CV naar hrm@hobrand.nl. • Indien je meer over ons wilt weten: kijk dan www.hobrand.nl. • Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid van der Graaff op tel.nr. 0344-760206 of 06-15239118

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren