Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiaire Marketing/Sales/Communicatie

Functie Marketing/Sales/Communicatie-medewerker
Education level HBO
Location Arnhem
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Het modelabel dit bedrijf is een label dat goede doelen en mode aan elkaar koppelt. Het label is opgezet door Stichting dit bedrijf. Mode met een Missie biedt zinvolle dagbesteding aan vrouwen die in een crisis verkeren, dak- of thuisloos zijn, psychiatrische problemen hebben, verslaafd zijn, mishandeld worden, kortom in een moeilijke fase in hun leven verkeren. Het achterliggende doel is hun eigenwaarde te versterken en hen daarmee een opstap te bieden naar werk of een andere zinvolle plek in de samenleving. In speciaal opgezette modeateliers, onder leiding van professionele coupeuses, leren vrouwen het naaivak. Iedereen werkt aan haar eigen kledingstuk. Vanuit het idee dat iedereen een tweede kans verdient, is in ieder kledingstuk een tweedehands detail verwerkt. Het modelabel is ontworpen door de jonge Nederlandse modeontwerpers. dit bedrijf staat voor duurzaamheid en kwaliteit en kan het beste getypeerd worden als sobere chic, refererend aan innerlijke waarden als liefde voor kwaliteit, schoonheid en het verlangen naar een betere samenleving.

Voor onze winkel, de marketing van ons label en andere voorkomende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een stagiaire, die het leuk vindt om in een kleine, informele organisatie te werken. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het meedraaien in de winkel, inzicht krijgen in de achtergronden van de ontwikkeling van een modelabel, het mede organiseren van modeshows en klantencontacten. Hiervoor onderhoudt je onze Facebookpagina, de website en webshop en verzorg je de nieuwsbrieven voor de ateliers en voor onze klanten.

Ben je iemand die van aanpakken houdt, afwisseling en dynamiek leuk vindt, dan is deze stageplek iets voor jou. Stuur je CV met pasfoto naar info@modemeteenmissie.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »