Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair(e) MBO 4 (bedrijfs) administratie

Functie Stagiair(e) MBO 4 (bedrijfs) administratie
Education level MBO, HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De Rotterdamse vestiging van dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die voor een periode van ongeveer 4 maanden aan de slag kan gaan bij ons accountantskantoor..

Dit bedrijf is een accountantsorganisatie die is opgericht in 1919 en inmiddels vijf vestigingen heeft. Vanuit het Rotterdamse kantoor wordt er een breed scala van diensten verleend waaronder het voeren van de administratie, het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van aangiften en het geven van financieel, fiscaal en bedrijfsjuridisch advies. De teams zijn kleinschalig en het klantcontact is persoonlijk en direct.

Tijdens deze stage ga je je bezig houden met diverse taken. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:  het verwerken van administraties;  het voorbereiden van fiscale aangiften;  het opstellen van diverse overeenkomsten.

Als kleine vestiging is er een informele werksfeer en wordt er veel gelachen op de werkvloer. De basis is goed en we hopen dat je het als een warm bad aan zal voelen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »