Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e) Online marketing in Rotterdam

Functie Stagiair(e) Online marketing
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Capelle aan den IJssel
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De kans bestaat dat wij je een baan aanbieden als je je waarde toont tijdens de stageperiode.

Taakomschrijving

Wil je alles weten op het gebied van online marketing, content marketing, bloggen en social media? En kun jij schrijven met een creatieve en vlotte pen? Kom dan ons internationale marketingteam versterken!

Waar ga je werken? dit bedrijf helpt organisaties om de verandering van een email cultuur naar een collaboratieve organisatie makkelijker, toegankelijker en leuker te maken. We doen dit door onze change management methodiek PACE te combineren met de inzet van slimme tools als IBM Connections en Microsoft Office 365.

Met zo'n 200 klanten in de top van het bedrijfsleven hebben we een vertrouwd netwerk. Onze ambitie is om onze relaties beter te informeren over de 'reis' die we de komende jaren gaan maken om onze PACE methode in de markt te zetten. Denk hierbij aan de volgende producten: - Cultuur assessments voor bedrijven - Workshops voor change management - Educatie voor Office 365 via ons online platform

Ga met ons de uitdaging aan om het PACE Online platform wereldwijd te introduceren!

Wat kun je van ons verwachten? - Dynamische werkomgeving waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan; - Grote mate van zelfstandigheid; - Kennismaken met de wereld van online marketing - Trainings- en opleidingsmogelijkheden; - Een open en informele werksfeer.

Werkzaamheden

  • Content marketing, Blogging, Social media

Gewenste profiel

  • Het belangrijkste zijn uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden

Interesse? Zin gekregen om ons groeiende marketingteam te versterken? Laat het ons weten! Stuur je motivatie naar info@silverside.nl t.a.v. Roland Driesen en we nemen gegarandeerd contact met je op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren